Milyen büntetésre számíthatok, ha városon belül 59 km/h -val bemértek?
Figyelt kérdés
Tegnap éjfélkor üres úton városon belül észrevettem egy oldalt parkoló rendőrautót, kb 57-61 km/h val mentem óra szerint, később fékeztem de már későn, mikor körülbelül 20 méterre járhattam az autótól a mérőműszer zöld fényt adott ki úgy 2 másodpercig. A fény az infra kamera segédfénye lehetett? Lehet hogy mégis kihozta a műszer a 65km/h -t ami 30ezer forint? Mikor ugyanott 15 perc múlva mentem haza, már nem voltak ott.2010. jan. 24. 14:21
1/12 anonim válasza:
Óra szerint 57-61 az a valóságban nem igen több 55-nél. Nem hiszem hogy eljárást indítanának, mert általában 60-ra állítják a trafit, de ha mégis, akkor még mindig ott van a közeli hozzátartozós duma...
2/12 anonim válasza:
ha 59-el mentél, nem valószínű h bemértek 65-tel. sztem semmire sem kell számítanod.
3/12 A kérdező kommentje:
köszi az eddigieket, várok még továbbiakat is
2010. jan. 24. 15:09
5/12 anonim válasza:
r vagyok.
50 Km/h-ás sebességkorlátozásnál a traffipax 69 Km/h-től mér.
69km/h-től 78 ig 30.000 Ft lenne a bírság.
68 Km/h-nál még megúsztad!
Tehát ha pontos volt az sebességmérőd a kocsiban, akkor nem kell bírságra számítanod.
7/12 anonim válasza:
De, 65-től van objektív felelősség.
8/12 anonim válasza:
r vagyok.
Természetesen, ha bemérnek 50 km/h nál 59km/h val majd A HELYSZÍNEN MEGÁLLÍTANAK / MEGÁLLÍTÁSOS SEBESSÉG ELLENŐRZÉS/
AKKOR szabálysértést követtél el és meg fognak büntetni.
Lényeg, ha mérnek és 50 km nél 59 el mész és nem állítottak meg az Objektív alá esik és akkor a trafi 69 km/h ra van beállítva.
9/12 A kérdező kommentje:
ismét köszi az eddigieket! értékeltem is a válaszokat! nem állítottak meg, csak mérés volt. ezek szerint megúsztam. ha valamit mégis kapnék, akkor kiírom majd ide.
2010. jan. 25. 00:36
10/12 anonim válasza:
Én múltkor kaptam egy levelet, hogy 56 km/h-val mentem...Pontot vontak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!