Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ilyenkor mi a helyes magatartá...

Ilyenkor mi a helyes magatartás a rèszemről?

Figyelt kérdés
Gyalogoskènt zebrán mentem át egyedül. Balról messzebb volt az autós, jóbbról viszont közelebb. Lassított a jobb oldali, összenèztünk, ès jeleztem kèzzel menjen, de addigra megált. Hirtelen elgondolkoztam az induláson, le is lèptem a zebrára, de inkább visszalèptem, ès mindkèt irányba ismèt jeleztem, hogy menjenek. A bal oldali lassított, èszre vett, nem miatta lèptem vissza. Mit javasolnátok, ilyen helyzetben mi a legjobb, legegyszerűbb megoldás?
2023. febr. 2. 16:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
78%
Átmenni. Kicsit nyugdíjasos a viselkedésed, ők szoktak kapálózni meg a járdáról le fel ugrálni.
2023. febr. 3. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!