Mennyi idő alatt küldik a traffipaxos csekket?
Figyelt kérdés
Hány hét vagy hónap alatt kuldik a traffipaxos csekket? Felek hogy bemertek.2023. jan. 25. 05:59
1/9 anonim válasza:
Már tegnap is kérdezted, unalmas.
1-2 hét... És annak megy akinek a nevén van az autó.
2/9 anonim válasza:
"Felek hogy bemertek."
Akkor miért nem mentél lassabban?
Velem is megesik, hogy túllépem a megengedett sebességhatárt bár nem vagyok megrögzött gyorshajtó.
Annak viszont semmi értelmét nem látom, hogy azon parázzak, vajon bemértek-e.
3/9 anonim válasza:
Nem mindegy? Küldik, amikor küldik, úgyis 30 nap a befizetési határidő, tehát nem kell azon aggódni, hogy fizu előtt vagy után jön-e meg.
4/9 anonim válasza:
Nem félni kell hanem betartani a sebességhatárt. Tudod, aki éjjel legény nappal is legyen az.
5/9 anonim válasza:
Mértek már be, 1 hónapon belül megjött a büntetés 30 ezerről.
6/9 anonim válasza:
Amúgy engem is mértek már be 50-es tábla utáni azonnali védánál kb. 70-nel, mert gyors sávváltás miatt rárántottam motoron a gázra, hogy beférjek. Nem jött csekk. Azt a fülest kaptam ismerős ismerősétől, hogy a védák egy része (főleg a szélesebbek) nem feltétlenül működik, a fenntartásra nincs elég pénz. Szóval azon se lepődj meg, ha nem kapsz büntit, de akár kapsz, akár nem, kár aggódni rajta, az olyan, mint a hintaszék: elvagy vele, de sok haszna nincs.
7/9 anonim válasza:
Múltkor bemértek, jött a csekk, hogy 180.
Mondom mivaaa!? Mit akarnak ezek a parasztok?
Bementem a kapitányságra há mondom csak rákérdezek jónapot, úgyhogy oda mentem, a titkárságon rácsaptam az asztalra aztán megmondtam, hogy az anyátok picsáját, mire azt mondtàk, hogy hoggadjak le és egyezzünk ki 30ba.
Na mondom az má jobban hangzik.
Ne hagyjátok magatokat.
8/9 A kérdező kommentje:
Utcsó 3 válaszát köszönöm! Az első 4 meg rosszindulatu verebek vagytok! Tipikus emberi mentalitas mit ne mondjak
2023. jan. 29. 02:47
9/9 anonim válasza:
#8 Köszi, szóval egyszerre köszönöd nekem és vagyok rosszindulató veréb/véreb. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!