Egy irányú utcába,kerékpárral be lehet-e menni ?
Figyelt kérdés
2023. jan. 13. 14:15
31/37 anonim válasza:
"De megsúgom, ha a motorról leszállsz és tolod a járdán, az teljesen szabályos, mert gyalogos vagy."
Ebben is tévedsz, mert vezetőnek számít a motort toló személy.
32/37 anonim válasza:
#27 A behajtani tilos az ÚTTESTRE vonatkozik! Ott nem tudsz behajtani, akkor hol tudsz? Na? Kitalálod? Persze, hogy a járdán! Nem muszáj elhinni, lehet lepontozni, dühöngeni, kötekedni, kiforgatni a szavaimat. De akkor kérdezz meg egy rendőrt róla! Ugyanezt fogja mondani. Onnan tudom, hogy én megkérdeztem erről egy rendőrt személyesen.
33/37 anonim válasza:
#31 Mondjuk nem értem, hogy számítana vezetőnek, amikor motorozni járdán tilos, járdán parkolni egyéb feltételek esetén szabad, és a rendőrök is azt mondják, hogy az a szabályos, ha a járdaszegélynél leszállsz, leállítod, aztán feltolod a járdára.
34/37 anonim válasza:
#32 Persze, mehetsz a járdán. GYALOG. Senki nem mondta, hogy nem mehetsz a járdán, azt mondtam, hogy nem tekerhetsz a járdán. Én le is lököm az ilyet a bicikliről, a múltkor valaki a társasház belsőudvaráról hajtott ki biciklivel úgy, hogy elütött, csak mert arra sétáltam.
35/37 anonim válasza:
#26 mindig van egy okos mikulás, aki erre próbál hivatkozni.
36/37 anonim válasza:
Rendőr erősítette meg, hogy ez így van és szabályos! Mi az, hogy okos mikulás és próbálok hivatkozni rá? Nyugodtan menj be a rendőrkapitányságra és vitatkozz velük! Én kiszállok ebből a vitából, mert teljesen értetlenek vagytok.
37/37 anonim válasza:
#36 Értjük, hogy neked egy rendőr ezt mondta, a rendőr rokonom valószínűleg nekem is azt mondaná, hogy sz*rjam le. Nagyon sok gyakorlat van a közlekedésben, amit mindenki csinál, nem büntetnek érte, de szigorúan véve nem szabályos - igaz, kevés az olyan, ami olyan veszélyes, mint amikor a biciklis teker a járdán, ahelyett, hogy leszállna, és tolná. Mondom, ilyenkor direkt a járda közepén megyek, és ha nekem mer jönni, még le is lököm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!