Mit gondoltok erről a balesetről, ki volt a hunyó legfőképp?
https://www.youtube.com/watch?v=bd-lsrSlFOc
Nos, engem az esetben nem a rendőrautó zavar hogy megy, hanem a terepjárós meg a fehér autós, mivel egyértelmű, hogy már rég sárga vagy piros lehetett nekik, de azért csak bementek a kereszteződésbe és blokkolták a forgalmat.
Továbbra is barom vagy, hiába magarázod a bizonyítványod. Attól, hogy lámpás kereszteződés, mivel látom, hogy beragadtak a kereszteződésbe, így egyértelműen számítani lehet arra, hogy a keresztező forgalom is beragadt. Mert ha az egyik irány beragad, akkor beragad a másik is te agyhalott. De persze, magyarázd csak meg, hogy ilyen helyzetben csak a lámpa számít, mert itthon pont annyira szabálykövetők az emberek, hogy ilyen helyzetbe nem tolakodnak be a kereszteződésbe. Teszem hozzá, máshogy nem is jutnak át soha te barom.
11
Jól van, add le a jogosítványod.
Nem kívánok egyebet, csak hogy egy piroson áthajtó b.ssza telibe oldalról az autódat, csak majd ne felejtsd el ráírni a kék-sárgára hogy nem voltál elég körültekintő.
A rendőr is és a piros kocsi is nagy balfsz volt. Persze azok sem voltak szentek akik beragadtak középen hisz azt látniuk kellett volna előre, hogy el fogják zárni a keresztező forgalmat.
A rendőrnek nem kellett volna áttolakodnia magát a zölden mert gondolhatta, hogy nem ér át időben. Vagy ha már elindult akkor lehetett volna figyelmesebb és elnézhetett volna oldalra.
A piros autósnak zöldje volt szóval talán itt ő a legkevésbé hibás viszont lassíthatott volna mert ha nem előre egy pontba néz akkor lehetett volna látni, hogy a keresztező úton jön a rendőrautó.
Most olvastam el utólag a többi választ és annak is igaza van valamilyen szinten aki azt írja, hogy a priusosnak nem kellene lámpàs kereszteződésben forgalomra számítania hiszen ugyebár ezen alapul a bizalmi elv. Szóval ez már csak ezért is vitatott szituáció.
Bár szerintem ha csak lábát leemeli a Priusos a gázról akkor elkerülhető lett volna, nem kellett volna ehhez 20al tötyögni. Persze tudom, hogy fotelből könnyű magyarázni de jöttek már ki elém így, kormánymozdulattal el tudtam kerülni és nem kellett 20al tötyögnöm hozzá.
15
Vedd már észre magad te agybajos. Autóba pedig ne ülj, inkább keress fel egy pszichiátert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!