Van már valamikonkrétabb info erről az éjjeli dombóvári balesetről?
A kidőlt fára gondolsz ami egy autón landolt és megölt 4 embert?
Ennél milyen konkrétabb infó kell?
De mégis mi? Hogy kik az áldozatok? Név szerint?
Amúgy nagy szél volt a fa meg nem bírta és kidőlt, pont egy arra járó autóra.
Bár szerintem elég felelőtlenség ilyen nagy viharban autózni...
Nem szabad elindulni vagy ha már útközben talál meg akkor keresni valami nagy nyitott parkolót és ott leállni.
Az nem baj ha kisebb fák vannak melletted, attól nem halsz meg ha rád dől, de egy 20-30 méteres fa már kilapít!
(Megy is a felháborodás facen, hogy vágják ki azonnal az összes fát Dombóváron a Kórház utcában.... sok hülye)
Az, hogy kik az áldozatok, nem gondolom, hogy publikus.
Azt viszont furcsállom, hogy képek nincsenek sehol sem az esetről (vagy csak én nem találtam?), és kb. az összes hírportálon az a pár mondat ugyanaz - kb. mintha egymástól másolnák a híreket.
A kérdező arra gondol, hogy van-e fejlemény az ügyben:
"Most a felelősöket szeretné megtalálni, hangsúlyozta, addig megy, míg meg nem találja azokat, akiknek a gondatlansága miatt ez megtörténhetett, ha kell, perelni is fog. Szerintük a dombóvári önkormányzatnak többen jelezték, hogy életveszélyesek a fák."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!