Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért kell minden kezdő...

Miért kell minden kezdő vezető kérdésére azt válaszolni, hogy add vissza a jogsit?

Figyelt kérdés
Jobb a válaszoló lelkének? Vagy jó beletaposni a másikba, aki pont bizonytalan és támogatást vár?

#vezetés #gyakorinépe
2022. dec. 30. 07:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
22%

#20 Érdekes stratégia, hogy az egyik oldalnál különbséget teszel a "normális kérdést kiírok" és "birka kérdést kiírok" között, de a másik oldalnál egyöntetűen általánosítva mindenkit besorolsz a "visszaadatók" csoportba. Mert ugye teljességgel kizárt, hogy a "visszaadatóknak" is két csoportja van, amelyikből az egyik a normális kérdésre normális választ ad és csak a birka kérdésekre válaszol birkaként. Ááá nem nincs ilyen, kizárt. Kizárólag a te oldaladnak vannak külön jó és rossz irányai, az ellenkező oldalnál mindenki kretén fasz és a te egyetlen példád "jól tükrözi a hozzáértésüket". A példád, amit még csak ide sem linkeltél, hogy mi is megnézzük, hogy tényleg normális kérdés volt-e, nem-e valami debil marhaság. Ne foglalkozz vele.

Hallod, mocskosul jó politikus lenne belőled.

2022. dec. 31. 12:05
 22/26 anonim ***** válasza:
85%

21

A válasz a kérdezőnek szólt. Hogy nem kell törődni az ilyen barmokkal. Sajnálom, ha magadra ismertél a leírásban.

Akik vissza akarják adatni, azok - ritka kivételtől eltekintve - ők maguk sincsenek képben. Leírják, hogy add vissza a jogosítványodat, de azt nem nagyon szokták elmagyarázni, hogy mi is a valós helyzet, hogy is kellene csinálni, mert ők se nagyon tudják. Arról nem is beszélve, hogy milyen gyakran tévednek, és nem is nagyon fordul elő, hogy valamelyik ilyen visszaadató idézné a KRESZ-ből a vonatkozó részt. Vagy ha idéz, akkor olyan részt, ami nem a kérdezett témára vonatkozik...

Aki ért hozzá, és nem valami rettentő blőd kérdésről van szó, az nem a jogsit akarja visszaadatni, hanem elmagyarázza a témát a kérdezőnek. Mert ezzel lehet elérni, hogy eggyel kevesebb hozzá nem értő legyen az utakon.

2022. dec. 31. 12:28
 23/26 anonim ***** válasza:
28%
#22 Persze, hogy magamra ismertem, mert általánosítasz és bevontál egy olyan körbe, aminek nem vagyok a része. Pont erről beszéltem...
2022. dec. 31. 12:32
 24/26 anonim ***** válasza:
40%

Na tessék ott a példa. https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__1..

Nem én írtam oda az #1-es választ, de könyörgöm merje valaki azt mondani, hogy nem jogos az a válasz. Merje valaki azt mondani, hogy akinek a legalapvetőbb táblák is nehézséget okoznak, attól nem kellene elvenni a jogsit.

2022. dec. 31. 15:05
 25/26 anonim ***** válasza:
78%
#10 Mindenki volt kezdő, de a balf*szság már egyéni döntés kérdése. Mire először autóban ültem azért tudtam táblákat értelmezni.
2022. dec. 31. 16:00
 26/26 anonim ***** válasza:

24

Ez az 1-es válasz a ritka jogos letolások egyike. Ami azért nem jellemző itt, mármint, hogy feltétlenül jogos legyen.

Ami viszont jellemző, a nagyképű 5-ös válaszoló, aki pont ugyanúgy nem tudja, miről van szó, mint a kérdező. :)

25

Igen, a gyakoribbakat biztosan. De azért nem vennék rá mérget, hogy nem találnánk olyan kombinációt, amivel nem buknál meg...

Most nem emlékszem már a részletekre, de egy ilyesmi kombinációval 1 vagy 2 éve az igazságügyi szakértőként működő Kreszprofesszor is megbukott.

Keresgélés közben találtam viszont egy nagyképű cikket tőle, amiben nincs igaza, a Gazso nevű kommentelő meg is mondja, miért:

[link]

2022. dec. 31. 17:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!