Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi volt a legnagyobb közlekedé...

Mi volt a legnagyobb közlekedési szabálytalanság, amit elkövettél?

Figyelt kérdés

2022. dec. 12. 11:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
40%
#20: A #14, #16-os kamionszimulátoros vagyok. Én is? :D
2022. dec. 16. 09:55
 22/26 anonim ***** válasza:
52%
#20: És ugyan minek? XD
2022. dec. 16. 15:06
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
#20 Jó gondolat, így sikeresen kihúznál a vezetők sorából kb. 10 olyan szabálytalankodót, akiben legalább van némi önreflexió és beismeri. Azoktól kéne elvenni a jogsijukat, akik sávot tartani nem tudnak, nyomogatják belvárosban meg autópályán is a telefont és még csak nem is érzik, hogy valamit nagyon nem jól csinálnak.
2022. dec. 16. 15:10
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Gyorshajtás (160 autópályán), kezdőként vagy nem mertem előzni, és feltartottam másokat, vagy veszélyesen előztem, alig tudtam visszasorolni. Keresztül mentem árkon-bokron (forgalomtóól elzárt területen, egyenesen a balra kanyarodó sávon, át a kereszteződésen és a szembejövők balra kanyarodó sávján), itt mondjuk vizes volt az út, és marhára csillogott az utcai lámpák fényében, és semmit nem láttam a felfestésekből.
2022. dec. 16. 21:20
 25/26 anonim ***** válasza:
24%

Igazából én azt vettem észre hogy bármilyen szabálytalanságot el lehet követni ha irányjelzek nekik.

Gyorsan előre pofátlankodok a sorban aztán irányjelezve besorolok miközben nyomkodom a vészvillogót nekik.

Tilosban parkolok jobbra indexelve majd záróvonalom előzök balra indexelve.

Telefonozok de indexelek nekik úgyhogy ez a bevált recept.

2022. dec. 17. 09:11
 26/26 anonim válasza:
76%

Kb 25 éve történt, 3 napja le volt járva az autómnak a műszaki vizsgája.

Szombat délelőtt volt, kint dolgoztam a kertben egy lyukas melegítőben amikor jött a 10 éves lányom, hogy úszásoktatásra kell mennie de lekéste az autóbuszt és most vigyem el az uszodába.

Mondtam neki, hogy nem vihetem el mert le van járva az autónak a műszakija.

Erre összetette a két kezét mintha imádkozna és azt mondta:

-Kééérleeek apuuu! Engem nagyon megszidnak ha nem megyek.

Na jó - mondtam, ülj be elviszlek, szombaton úgysincsenek rendőrök.

Elvittem, az uszodánál megálltam, a lányom kiszállt és szaladt az uszodába.

Közben megállt egy rendőrautó az autóm mellett. Két rendőr ült benne, egy suttyó fiatal rendőr vezetett és egy rendőrlány a fülén mobiltelefonnal. A suttyó kiszállt és jött oda hozzám igazoltatni.

-Mondta, hogy le van járva a műszaki.

-Én meg tettem a hülyét, hogy tényleg? Úgy tudtam csak a jövő héten jár le.

-Ő most fel fog jelenteni és 100 000 Ft bírságra számíthatok és az autó szigorított műszaki vizsgára fog menni.

-Ne tegye ezt velem, ennyi pénzért én több mint 2 hónapot dolgozok.(több mint húsz éve történt, ekkor kb havi 40 000 Ft-ot kerestem)

-Rendőr: hogy gondolom?

-Engedjen el és én hálás leszek.

-Rendőr:Mennyire?

-2000-et tudok adni.

-Rendőr: az kevés, legyen 5000.

-Ennyi van, nincs nálam több.

-Jó, most visszaadja az irataimat, tegyem bele a forgalmiba és úgy adjam oda neki.

Átvette a forgalmit, hosszasan tanulmányozta, majd átfordította és a másik oldalát is tanulmányozta majd üresen visszaadta és figyelmeztetett:

-óvatosan hajtsak hazáig, ha mégis történne valami útközben mi nem találkoztunk.

Beült a rendőrautóba és elhajtott. A rendőrlány még mindig telefonált és jókat kacarászott közben.

Én meg baj nélkül hazaértem.

2022. dec. 19. 03:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!