Hónapokkal ezelőtt átmentem egy piroson pont egy VEDA-rendszer előtt, de azóta sem küldték a büntetést. Szerencsém volt csak?
Figyelt kérdés
Pont előttem váltott pirosra a lámpa, azt hittem, hogy a sárgán még átérek.2022. dec. 2. 23:38
11/25 petizacc válasza:
Ha ilyen okos vagy minek kérdezősködsz? Kamionsofőr vagyok, a munkám része ezeknek is az ismerete.
12/25 A kérdező kommentje:
Mégis balgaságot beszélsz.
2022. dec. 3. 20:09
13/25 petizacc válasza:
Mégsem én kérdezgetek hülyeségeket.
14/25 anonim válasza:
NYílt titok, vagy még titok sem, hogy a VÉDA sokmindent tud nézni de nagyjából 1 dologra állítják csak be. 99%-ban csak sebességet mér.
15/25 A kérdező kommentje:
És ez hol van leírva, kimondva? Az nem elég, hogy valaki ezt gondolja.
2022. dec. 5. 17:28
16/25 anonim válasza:
Szerintem hagyjuk, a kérdező maga a válaszadó. Szegény túl okos.
17/25 anonim válasza:
Például idézek egy másik ilyen kérdés válaszából:
"Kollégám ismerőse a VÉDA kapuk javítását végzi. Ő azt mondta, hogy egyszerre csak egy dolgot tud figyelni a VÉDA. Az idő nagyobb részében sebességet mér, a kisebb részében pedig rendszámfelismerésre van kapcsolva, olyankor sebességet se tud mérni. Másegyébre csak nagy ritkán állítják."
18/25 A kérdező kommentje:
Ja már értem. Ez a tipikus kollégám ismerőse.
2022. dec. 5. 19:12
19/25 A kérdező kommentje:
És egyébként is, akkor ezzel engem igazoltál, ugyanis eszerint nemcsak sebességet mérnek, hanem mást is tudnak nézni, mint az általam linkelt videóban is látható.
2022. dec. 5. 19:14
20/25 anonim válasza:
Én a #14-es választ írtam, abban én is leírtam hogy sokmindent tud nézni, de egyszerre csak egyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!