Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért van egyre több és...

Miért van egyre több és tragikusabb baleset mostanság?

Figyelt kérdés
Azért ez borzasztó, hogy egy nap milyen sok baleset történik az utakon, most is olvastam hogy Ebesnél elhunyt egy kismama is... :(
2022. dec. 2. 20:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
10es miért van ennyi fölösleges válasz mostanában? 🤷
2022. dec. 3. 14:13
 12/19 anonim ***** válasza:
74%
#11, nagyon egyszerű. Ha hazudsz a kérdésedben, ha valótlanságot állítasz, ha csúsztatsz, ferdítesz, mellé beszélsz, kamuzol - akkor ne számíts komolyan vehető válaszokra.
2022. dec. 3. 15:04
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt több hírrel találkozol, másrészt sok az autó, sok a hülye, gyakorlatilag negatív iq-val is lehet jogosítványt szeretni, sőt jogsi nélküli vezetésnek is elhanyagolható a kockázata, mellé a morál meredeken esik, utak kritikán aluli állapotban stb stb.
2022. dec. 3. 17:22
 14/19 A kérdező kommentje:
11es én nem hazudni, sem mellébeszélni nem akartam, csak kíváncsi voltam, hogy vajon miért hallok minden nap többször újabb meg újabb balesetekről.
2022. dec. 3. 17:39
 15/19 A kérdező kommentje:
12ed*
2022. dec. 3. 17:40
 16/19 A kérdező kommentje:
Na írni sem tudok, 12es**😂
2022. dec. 3. 17:40
 17/19 anonim ***** válasza:

#14(15,16), te nem azt kérdezted, miért hallasz egyre több balesetről, hanem hogy miért van egyre több baleset.

Márpedig ez hazugság, valótlan, nem igaz. Nincs egyre több baleset, sőt, egyre kevesebb van.

Ha azt akarod kérdezni, miért hallasz egyre több balesetről, akkor kérlek kérdezd azt, hogy miért hallasz egyre több balesetről.

Nem vagyunk gondolatolvasók, nem látunk a fejedbe, nem tudjuk, mire gondolsz mikor kiírsz egy kérdést. Mi csak azt látjuk, amit kiírsz - és a kérdésed egyértelmű: azt állítod benne, hoyg egyre több baleset van.

Nincs!

2022. dec. 3. 17:43
 18/19 anonim ***** válasza:
18%

De sokall több baleset van és nagyon ezek sokall brutálisabb mint amik régen voltak.

Nem a hírek miatt van több.

2022. dec. 5. 06:17
 19/19 anonim ***** válasza:

#18 hiába tagadod a tényeket, a statisztika magáért beszél:

[link]

Tessék, 30 éve kb. 4x annyian haltak meg közúti balesetben, úgy hogy csak feleannyi autó volt forgalomban, mint ma.

2022. dec. 5. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!