Tehát akkor lakott területen belül is mehetek 90km/h-val?
Figyelt kérdés
Ha kifelé érvényes, hogy tábla szerint kell menni amíg másik távla/kereszteződés nem oldja fel, akkor gondolom befelé is (irónia). Tehát ha a falu előtt kint van egy 70-es távla, nyugodtan végig mehetek 70-el 😄Vagy ezt most mégis hogy gondolják? Kifelé érvényes, befele nem?
2022. nov. 17. 14:22
21/21 anonim válasza:
20! A százalékok alapján nekem úgy tűnik, van két kedves barátunk, aki minden kérdésnél minden választ lepontoznak. Nincs mit tenni.
Persze érvelni sem tudnak. Ha a válasz nem kedvére való, akkor is lenyomja, ha a törvényt, rendeletet, akármit linkelsz be.
Kérdező, remélem el tudod fogadni, amit én is írtam. Nem sunnyogásról van szó. Nem titkos szabály. A település kezdete és vége tábla csak tájékoztató. A sebességkorlátozó az pedig tilt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!