Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Más is van/volt úgy ha ködben...

Más is van/volt úgy ha ködben vagy szakadó esőben kell sötétben lakott területen kívül vezetni bizonytalannak érzi magát, esetleg rosszul is lesz?

Figyelt kérdés
aki már járt így és sikerült ezt leküzdenie hogy csinálta?
2022. nov. 13. 19:49
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Ezt folytassátok privátban!
2022. nov. 15. 15:01
 32/36 anonim ***** válasza:
84%
Igenis, őrmester úr! :D
2022. nov. 15. 15:03
 33/36 anonim ***** válasza:
32%
Istenem de felfújják a válaszadók akkora arcok vannak itt gyakorin, meg face kommentekben is mindenki annyira tud vezetni. Élőben meg egy ép elméjű sofőr alig van az utakon. Mindenki ugy vezet ahogy akar fogadjátok el, hogy mem ti hozzátok a törvényeket, nem egyedül vagytok az utakon, mindenkinek más a vezetési stílusa. Mi az, hogy a nem tejköd nem köd? Az ugyanúgy zavaró, attól, hogy vmilyen szinten jobban látni. Amugy nem mindegy mivel világítok amíg nem zavarom a mellettem/előttem/szemben haladót?
2022. nov. 15. 15:59
 34/36 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy pont ez a nagyképű, "ki ha én nem?" hozzáállás látszik az utakon is.
2022. nov. 15. 16:05
 35/36 anonim ***** válasza:
89%

Jaja és az ilyenek szarnak a legbüdösebbet a traumatologia osztályon. Hány ilyen betegem volt már, volt akit személyesen ismertem. Mindig vitte magát, hogy ő a best sofőr, mindenki csak tötyörög, ő már gyerekkorától vezet, aki nem vezet ködben is dinamikusan az dobja ki a jogsiját etc. Utána meg "jaaaaaj há' nem is tudom mi történt."

Mindenki úgy tesz, mintha egyedül lenne az utakon. Fel kell fogni, hogy ahogy a kávét se egyformán isszuk, úgy nincs két egyforma sofőr se. Én nem értem, hogy mostanába mi ez az utakon. Mindenko hót bolond, siet, mindenkit hibáztat, mindig más a hibás. Vagy azér mer gyors, vagy azér mer lassú, stb. Már én nem is teszek itt fel kérdést, mert alig van normális válaszoló. Facebookon is annyira osztják az észt mind, ki hogy vezessen, de a fél utam azzal telik, hogy a szembe jövő agybeteg előzőket mentem.

2022. nov. 15. 16:19
 36/36 anonim ***** válasza:
42%
#33 Pont ez az. Mindegy, amíg nem zavarsz senkit. Neked pacsi, de kihívás bármely sarokra kiállva 10 autóból 3-nál többet látni, aki nem zavar senkit a világításával.
2022. nov. 15. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!