Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hogy tudnak/mernek néhányan...

Hogy tudnak/mernek néhányan ilyen gyorsan menni?

Figyelt kérdés
Előre szólok, nem leszólásnak vagy kötekedésnek szánom a kérdésem. Hogy mernek ilyen körülmények között így menni kanyarban? ; tehát éjjel, egy olyan útszakaszon, amiben közepesen "erős ívű" kanyar van, erdők között, vadveszéllyel. De oké még ezeket értem. De ha mindeközben jönnek szemből is, a nagyon - nagyon vakító fényszórókkal. Bennem van a hiba, hogy nekem kb 50-re le kell lassítanom egy-egy ilyen helyen, hogy valamit lássak magam előtt? Mások hogy tudnak látni ilyen körülmények között? Komolyan érdekelne, mert szerintem bennem van a hiba. Amúgy mindenhol náshol igyekszem a maxot tartani, de van kb. 3 ilyen kanyar ahol nem megy...
2022. nov. 6. 19:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Azzal mondjuk én sem mennék gyorsan.

Nekem Focus van annak relatív jó a futóműve, de volt, hogy egy Grande Puntot el kellett engednem, mert annyira jött a seggemben, utána nem tudtam (meg nem is nagyon akartam) tartani a tempót.

Mellettem ült haverom, akinek szintén Grande Puntója volt fiatalabb korában, sokat kapott az a kocsi is, de még ő is azt mondta, hogy hát elég merész úgy menni vele, ahogy a delikvens közlekedett.

2022. nov. 7. 12:03
 12/14 A kérdező kommentje:
Miért nem mennél vele gyorsan? Mármint más autó könnyebben vesz be egy kanyart, mint a Fiesta?
2022. nov. 7. 12:11
 13/14 anonim ***** válasza:
51%
Most ezt komolyan magyarázni kell?
2022. nov. 7. 12:16
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát...nem vagyok egy tapasztalt sofőr, az autókhoz sem értek annyira 🙂 gondolom, tudom, nem a legerősebb autó ami létezik, csak kívámcsiságból kérdem mi alapján veszi be egy autó könnyebben a kanyart, mivel azt írtad, "azzal te sem mennél gyorsan". Köszönöm a válaszokat.
2022. nov. 7. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!