Néhányan egy fél másodpercet nem tudnak várni, amíg visszakapcsolják a reflektort?
Magyarázat: sötétben megyek haza autóval. Városon kívül jön szembe velem egy autó. Leveszem a reflektort. Ő is. De mielőtt mielőtt még elkerülne engem az utolsó pillanatban rám kapcsolja a reflektorát. Tényleg nem bír ki még egy pillanatot az ilyen ember, csak amíg a két autó elkerüli egymást?
Nem egy ilyen autóssal találkoztam az éveim során. A dolog miértjére lennék kíváncsi.
leírom neked :
-ez egyfajta szivatás,bosszúállás,visszavágás,menőzés,stb,
amikor ,az utolsó előtti pillanatban a képedbe nyomják a refijüket,már tudják,hogy nem tudsz úgysem visszavágni,ahhoz nincs már időd,így büntetlenül megcsinálhatják ezt veled,
Nincs első ködlámpa az autón :) Felfelé sem veret a lámpa, erre mindig ügyelek.
Igen kedves második, én is arra jutottam, hogy valami hasonló lehet a motivációjuk.
Mindannyian tudjuk, hogy kisebb mértékben ugyan, de a tompított is vakít. Emiatt rövid ideig ugyan, de minden egyes szembejövő után vakon megyünk. Szerintem akik ilyenkor hamar visszatolják refire, egyszerűen megijednek a vakvezetéstől és mielőbb látni akarják, mi van mögötted-előttük.
Szóval nem hiszem, hogy szándékos szívatásról lenne szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!