Miért dudálnak néhányan, ha egy kicsit "húzós" az előzés, tehát majdnem 3 autó megy el egymás mellett, vagy épp befér az aki előz?
"3 autó megy el egymás mellett, vagy épp befér az aki előz" - szabálytalan, balesetveszélyes
aki előz, az teljesen biztonságosnak látja - lehet, de akkor is szabálytalan
Reméljük, azok a bizonyos éppenhogycsak tipusú előzések sikeresek. Mert ha egyszer hibázik a vezető, akkor sokak ott maradhatnak.
Százzal mentem a múltkor egy közepes minőségű úton. A béjemvés meg ott fel van háborodva, hogy nem tudom nyomni a gázt. Hát kérem, engem várnak otthon.
3.
Ez már majdnem büntetőjogi kategóriába sorolható amit írtál.
Hú mennyi ilyen gyökérrel találkozok.
Volt már, hogy egy söpredék 2 kocsit borított árokba, 1-et meg simán rommá tört. A vétkes be volt szorulva a kocsiba baleset után, csak röhögtem rajta egyet, aztán mentem a dolgomra. Kár, hogy nem döglött meg. A többiek szerencsére megúszták, még a söpredék utasa is kiszállt magától.
Nem vezetek sokat, de minimum 1-2 ilyen eset van minden hosszabb úton.
Ilyenkor álmodok egy Kraz-ról, azzal nem fékeznék bele, meg húzódnék le, az biztos.
Engem is előztek már sokszor így, pedig 100 alatt ritkán megyek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!