Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi lehet a különbség (akár...

Mi lehet a különbség (akár felfogásban) azok között a nők között akik egy kis autóval is tök ügyetlenek míg más nők meg férfiakat megszégyenítően lavíroznak kisteherautókkal?

Figyelt kérdés
2022. okt. 29. 12:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%
Ezt a kérdést úgy tetted fel, mintha a világ összes férfiúja kiváló pilóta lenne. Pedig nem. A férfiak között is rengeteg kretén van, aki egész életében nem tanulja meg a gépkocsi irányítását.
2022. okt. 30. 13:11
 12/14 anonim ***** válasza:
67%

↪ „úgy terelgetett egy Ducato Maxit, hogy még én férfiként sem merném úgy vezetni.”

Te tényleg nem tudsz leállni arról, hogy nem vagy különb csak azért, mert férfi vagy? Mi az, hogy te, még férfiként sem mernéd úgy vezetni? Van olyan férfi, aki meg merné. Akkor te nem vagy férfi? Bocs’ ez durva rákérdezésért, de a te felfogásod ide vezet. Nőnek csak rózsaszín Renault Cliot kéne tudni vezetni, persze csak kellően széles, sík, száraz, forgalommentes úton, és hátramenetet soha sehol nem használhat? (És te férfi vagy, nem hapsi, de a nő, csaj.)

2022. okt. 30. 15:41
 13/14 anonim ***** válasza:
90%

Sok ügyetlen sofőr mellett ültem már, nő és férfi mellett egyaránt. Az ügyetlenek szinte mindig azért hibáznak mert kapkodnak, idegesek. Gyorsabbak és ügyesebbek akarnak lenni mint amilyenek valójában, ekkor jön a kapkodás, ezt-azt nem vesz észre, nem ér rá felmérni egy helyzetet, inkább fejjel beleugrik. Megfelelési kényszer hajtja őket. Ki milyen személyiség az életben, munkahelyen, abból nagyon jól megjósolható az is, ahogyan vezetni fog.

Aki átmegy pánikmódba és gyenge autója van az lefullad, rádudálnak, sor végén ragad. Akinek erős, az fog a beláthatatlan kanyarban sort előzni. Egyik beleragad a saját frusztrációjába, a másik elmenekül előle.

2022. okt. 31. 12:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó ezt rohadt jól leírtad. Teljesen igazad van. Egyetlen tanulságos komment. Én is sokáig ilyen voltam, másoknak akartam megfelelni. Balesetveszélyes szitut sosem okoztam de hamar ráébredtem, hogy amíg lelkileg nem vagyok rendben, addig nem szabad vezetni.
2022. okt. 31. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!