Mi lehet a különbség (akár felfogásban) azok között a nők között akik egy kis autóval is tök ügyetlenek míg más nők meg férfiakat megszégyenítően lavíroznak kisteherautókkal?
Ugyanaz, mint a férfiak között: rutin és magabiztosság.
Férfiakat megszégyenítően, basszus... milyen szöveg már ez.
Ha rácuppannál kedves kérdező a TikTokra, akkor láthatnád, hogy mekkora marhaságot, sértőt kérdeztél, ráadásul tájékotatlan is vagy. A nők ugyanúgy vezetnek mindent, mint a termtés koronája, esetleg jobban..hatalmas polgári repülőket, több pótkocsis kamionokat, hatalmas traktorokat, toronydarukat kezelnek kiválóan, és katonaként Hummereket hajtanak golyózáporban.
Ha vaki béna, akkor annak oka van. Tűnődj el, mennyi hibával vezetsz?
Rutin. Minden gyakorolható. A férfiakról a részben valid sztereotípia, mint oly sok minden, evolúciós okokkal magyarázható. Míg a nők gyűjtögettek, a férfiak meg vadásztak, a nőknek a periférikus látása sokkal jobb, a férfiaknak meg a térlátása. De ez nincs kőbe vésve, ezer meg egy dolog van, amiben papíron két ellentétes póluson helyezkedik el férfi és nő, és nincs olyan ember, akire ezek közül egy csomóban ne az ellenkezője lenne igaz.
Én pl. férfi vagyok, és bárhol képes vagyok eltévedni, ráadásul jobban szeretem a romkomokat a focimeccseknél. Műszaki beállítottságnak ehhez amúgy semmi köze, attól, hogy valakit érdekel a dolgok belseje, működése, esetleg a szerelése, még nem fog tudni parkolni. Én is bármikor felrajzolom, hogy a kanyarban bedőlő versenymotorra pontosan mikor milyen erők miért hatnak, attól még nem vagyok Rossi.
Amúgy itt a gyakorin meg face kommentekben is annyira durva ami mostanában megy a vezetéssel kapcsolatban. Mindenki szidja, becsmérli a másik embert, de senkinek nem jut eszébe az, hogy senki sem tökéletes. A férfiak a nőket szidják, a gyors hajtók a lassúkat, a félős rutintalan lassúak a gyorsakat. Holott minden csoportban van hiba, és a vezetés az ahol elég egy tized másodperc is ahhoz, hogy valaki elcsesszen valamit. Senkinek eszébe nem jutna azt mondani, hogy "oké... Defenzíven fogok vezetni, és próbálom kivédeni a balesetveszélyes szitukat, és odafigyelni mindenkire, magamra is." Nagyon kevés az aki így áll hozzá. Lehetsz nő, férfi, ügyes, béna, ha így állnál hozzá te is és mindenki, alig lenne baleset. De nem. A facebookon kommentben olvastam, hogy adnak egymásnak tamácsokat az emberek,mit tegyenek ha valaki béna előttük."Ködlámpa, satufék, refi, majd elhajt"
Eszetlenek itt is meg facen is az emberek. Kérdező miért tetted amugy fel a kérdést? Melyik csoportba tartozol?
Van az a típusú ember aki szereti látni a konfliktust és abban a reményben teszi fel igy a kérdést, hogy összeveszünk.
Magyarországon béka segge alatt van a vezetési kultúra.
Állított már meg rendőr figyelmeztetni, hogy veszélyesen lassan vezettem.
Csak pislogtam mi van mert megengedettnél 10-20 al többel mentem.
Kétlem, hogy szarkasztikusan értette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!