Magyarországon miért nem lehetne megszűntetni a sebességkorlátozást az autópályákon?
"Ráadásul a német a világ leghülyébb népe, még ha ezt kevesen tudják is."
Taníts, mester!
Nem tudnád bevezetni mert ebben az országban javarészt a múltban elő ostoba emberek élnek a leharcolt szarjaikkal.
Nem jók a magyar autópályák minősége, sok helyen fejlesztésre és felújításra szorul. Ehhez jön hogy a magyar sofőröknek nincs kellő rutinja ráadásul a járművek műszaki állapota sem alkalmas erre. Csak gondolj bele hányan áttolják a kocsikat a vizsgán.
Alapvetően semmi értelme általános sebességkorlátozásnak lennie az autópályán hiszen pont az a feladata hogy viszonylag gyorsan lebonyolítsa a forgalmat ami a mi országunkban kifejezetten fontos. Sőt a kocsinak is jobb a nagyobb tempó vagyis jobb égés jobb fogyasztás alacsonyabb károsanyag. Én is megyek 160 körül de mindig ésszel csinálom.
Ettől eltekintve ez az ország és a lakosai még egy portugál vagy lengyel értelmi szinten sincsenek. Engedd el...
26: Nagy sebességnél mindegyik motorban megnő az olajfogyasztás és egyre jobban fogja enni az olajat.
Német pályákon is sokszor láttam a parkolókban hogy szinte új autókba liter olajat öntenek bele és száguldoznak tovább.
Én is a múltkor 150-el mentem 200 km-ert és másnap reggel öntöttem bele 2 deci olajat. Amúgy meg ha csak közúton járok hetekig, egyáltalán nem eszi.
Ezt több fórumon is olvastam, szervizekben is mondták.
Mentél te mostanában autópályán Magyarországon?
Sem az infrastruktúra, sem a járműállomány, sem a sofőrállomány nem alkalmas rá
Inkább csökkenteni kell.
Költöz ki németbe ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!