Szerintetek lesz valaha olyan Budapesten mikor nem 2 óra a bejutas?
A kérdésem nem hisztibol indult, mert minden nagyvárosban ez van, sok kisvárosban is meg. Csupán kérdezem, mert szerencsére nem járok be olyan sokat de mikor bejarok akkor általában 2 óra mire eljutok a korutig egyeltalan.
Persze, lehetne bkkval is menni, de kocsival kényelmesebb és én fizetek rá mindent ha megtehetem miert ne.
Tehát, a kérdésem: szerintetek valaha lesz normális közlekedés bent a belvárosban?mert az még a másik hogy a pestiek úgy vezetnek mintha 9 életük lenne
Erre nem is lehetne válaszolni, mert eza jóslás kategória lenne.
Hogy mi lesz majd valamikor senki nem tudja.
Piliscsaba mellől 1 óra alatt jutok be a kálvin tér környékére. (Vonattal. Autóval nekem is 2-3 óra lenne.)
Szóval nem "lesz", hanem VAN olyan, hogy nem 2 óra a bejutás. :)
Minek?
A jelek szerint sokaknak -téged is beleértve- teljesen megfelel a kétórás bejutás. Akkor meg miért kellene változtatni?
én 2 óra alatt ózdról eljutok újbudára. Csak a GPS-t kell követni. Vagy az andrássy-n vagy a körűton vagy a m0-son.
Eddig legtöbb 3 óra volt az út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!