Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek lesz valaha olyan...

Szerintetek lesz valaha olyan Budapesten mikor nem 2 óra a bejutas?

Figyelt kérdés

A kérdésem nem hisztibol indult, mert minden nagyvárosban ez van, sok kisvárosban is meg. Csupán kérdezem, mert szerencsére nem járok be olyan sokat de mikor bejarok akkor általában 2 óra mire eljutok a korutig egyeltalan.

Persze, lehetne bkkval is menni, de kocsival kényelmesebb és én fizetek rá mindent ha megtehetem miert ne.

Tehát, a kérdésem: szerintetek valaha lesz normális közlekedés bent a belvárosban?mert az még a másik hogy a pestiek úgy vezetnek mintha 9 életük lenne

2022. aug. 30. 20:48
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Egyszer talán
22 szavazat
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
98%

"Persze, lehetne bkkval is menni, de kocsival kényelmesebb és én fizetek rá mindent ha megtehetem miert ne."

Kérdés, hogy megéri-e?

Belátható időn belül nem számítanék érdemi változásra.

2022. aug. 30. 20:59
 2/32 anonim ***** válasza:
98%
Oszt mégis honnét indulsz, hogy 2 óra az út a körútig...? Ez nekem, de, hisztinek tűnik, mert a férjem dél-Pestről jár Hűvösvölgybe, és még csúcsidőben is csak 1 óra az út, ha nincs valami csattanás.....
2022. aug. 30. 21:00
 3/32 A kérdező kommentje:

Vacrol

Home Office dolgozom heti 2x járok be az irodába, 9re, általában fel 7kor szoktam indulni és akkor is épphogy beerek.

2022. aug. 30. 21:09
 4/32 anonim ***** válasza:
92%

Autó = lassú, drága, kényelmes

Közösségi közlekedés = gyorsabb, olcsó, tömeg

Helikopter = gyors, drága, kényelmes.

Szerintem válaszd a helikoptert.

2022. aug. 30. 21:11
 5/32 anonim ***** válasza:
90%
Ha vidékről jössz tömegközlekedéssel sem gyorsabb. Én suliba jártam fel busszal, eredetileg 55perces lett volna az út, ha szerencsénk volt ebből kb 35 perc ameddig Pest határtól lépésben beértünk a Stadionokig, ha a szokásosnál is rosszabb nap volt lazán álltunk 40-50 percet is Pesten
2022. aug. 30. 21:23
 6/32 A kérdező kommentje:

4: bárcsak, lenne annyi penzem 🤣🤣

5: igen sajnos, Pest sehogy se jo:(

2022. aug. 30. 21:27
 7/32 anonim ***** válasza:
98%

Atyaég, Vácról kocsival jár be a tag és picsog, hogy 2 óra az út :) :)

Jóember, óránként 4-5 vonat repít 25-40 perc alatt be a városba. Innentől kezdve ez a te választásod, a te hisztid, hogy a hozzád hasonló figurák miatt bizony olykor felmegy ennyire a menetidő.

2022. aug. 30. 21:48
 8/32 anonim ***** válasza:
98%

Nekem az összes kollégám Vacrol jár minden nap dolgozni vonattal. Nem utaznak két órát. Ja, hogy ragaszkodni teccik az autóhoz? Igen, akkor két óra.

Az ilyenek miatt két óra egyenként mint te.

Érdemi változás akkor lehet, ha a benzin 1000 forint lesz, a tomegkozleledes meg olcsó.

2022. aug. 30. 21:53
 9/32 A kérdező kommentje:

Nem kell féltékenyek lenni mert ti nem kocsival jártok:)

A kérdésre meg mindig nem kaptam egyébként normalis választ 1 embert leszamitva

Tipikus magyar, mindenbe bele kell kötni 😃

2022. aug. 30. 22:00
 10/32 A kérdező kommentje:
Ha nincs normális hozzaszolasotok inkább csak menjetek tovább és szavazzatok;)
2022. aug. 30. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!