Szerintetek lesz valaha olyan Budapesten mikor nem 2 óra a bejutas?
A kérdésem nem hisztibol indult, mert minden nagyvárosban ez van, sok kisvárosban is meg. Csupán kérdezem, mert szerencsére nem járok be olyan sokat de mikor bejarok akkor általában 2 óra mire eljutok a korutig egyeltalan.
Persze, lehetne bkkval is menni, de kocsival kényelmesebb és én fizetek rá mindent ha megtehetem miert ne.
Tehát, a kérdésem: szerintetek valaha lesz normális közlekedés bent a belvárosban?mert az még a másik hogy a pestiek úgy vezetnek mintha 9 életük lenne
"Persze, lehetne bkkval is menni, de kocsival kényelmesebb és én fizetek rá mindent ha megtehetem miert ne."
Kérdés, hogy megéri-e?
Belátható időn belül nem számítanék érdemi változásra.
Vacrol
Home Office dolgozom heti 2x járok be az irodába, 9re, általában fel 7kor szoktam indulni és akkor is épphogy beerek.
Autó = lassú, drága, kényelmes
Közösségi közlekedés = gyorsabb, olcsó, tömeg
Helikopter = gyors, drága, kényelmes.
Szerintem válaszd a helikoptert.
4: bárcsak, lenne annyi penzem 🤣🤣
5: igen sajnos, Pest sehogy se jo:(
Atyaég, Vácról kocsival jár be a tag és picsog, hogy 2 óra az út :) :)
Jóember, óránként 4-5 vonat repít 25-40 perc alatt be a városba. Innentől kezdve ez a te választásod, a te hisztid, hogy a hozzád hasonló figurák miatt bizony olykor felmegy ennyire a menetidő.
Nekem az összes kollégám Vacrol jár minden nap dolgozni vonattal. Nem utaznak két órát. Ja, hogy ragaszkodni teccik az autóhoz? Igen, akkor két óra.
Az ilyenek miatt két óra egyenként mint te.
Érdemi változás akkor lehet, ha a benzin 1000 forint lesz, a tomegkozleledes meg olcsó.
Nem kell féltékenyek lenni mert ti nem kocsival jártok:)
A kérdésre meg mindig nem kaptam egyébként normalis választ 1 embert leszamitva
Tipikus magyar, mindenbe bele kell kötni 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!