Most akkor mehetek rollerrel közúton, vagy nem? Most kinek van igaza ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Ma reggel a körforgalomba behajtottam elektromos rollerrel de egy autós elém vágott, kb 1,5 méteren múlt, hogy nem jött nekem. Aztán az úr azt kiabálta ki, hogy "takarodj a szaroddal a közútról, legközelebb kilapítalak b+!" Nagyon megijedtem, ilyen helyzetbe még nem kerültem.
Most kinek van igaza? Közlekedhetek közúton rollerrel vagy sem? Az autós jogosan ordított velem?
2022. aug. 26. 12:21
31/32 anonim válasza:
32/32 Alex Fly válasza:
9 Széna tér
Tessék. Kerékpárút (illetve gyász) és zebra is van, szeparált,balesetveszélyes átvezetés nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!