Manapság miért motoroznak az emberek mikor életveszélyes?
Manapság? Szerintem amióta létezik, a sportos jelleg nagyobb mértékben jelen volt, mint az autóknál. Persze munkavégzéshez, közlekedéshez is használják, de más érzés motorozni, mint egy doboz belsejében ülni.
Aki ilyenre adja a fejét az számol is azzal, hogy kockázatos. De hát tengerben is úszunk, hegyet is mászunk stb. Az élet veszélyes. Előbb-utóbb mindenki belehal.
Motorozás veszélyes, ahogy az autózás, repülő, vonat hajó stb. Kolléga elvágta a kezét és elájult. Előtte egy héttel veszekedtem a főnökkel, mert egyedül voltam bent hétvégén. Ha ez a srác egyedül lett volna, akkor ott vérzik el, egy sima kézvágástól. Nemigen van olyan dolog az életünkben, ami nem veszélyes, szívjuk, esszük a mérgeket, ennek kapcsán vezető helyen vagyunk a rákos megbetegedésekben.
Motorozásban nem csak azt kell nézni, hogy egyesek száguldoznak, hanem van szépsége is, pl. kinn vagy a természetben, túrázol az országban és azon kívül is. Sok videó van fenn a youtube-on ilyen túrákról, és nagyon szép helyeken járnak. Ezek az emberek pedig nem trógerek, hanem rendesen dolgozó nők és férfiak, apák és anyák. Kérdező! Bele kell kóstolni ebbe az életbe, és lehet téged is magával ragad, és nem a baleseteken görcsölnél. Talán kevesebb híradót kellene nézni, mert az másról se szól csak erről, mintha nem lenne elég baja az embereknek enélkül is.
Rengeteg gyalogos is meghal, ráadásul jórészük a saját hibájából. Tegnap elém is úgy lelépett a lámpás zabránál a gyalogos, hogy fontosabb volt neki a telefonálás, minthogy megvárja míg neki zöld lesz a lámpa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!