Manapság miért motoroznak az emberek mikor életveszélyes?
"Az emberi szervezet nem a motorozásra lett kitalálva."
Ez most valami tudományos felfedezés akar lenni? Hol publikáltad? :-)
"Manapság miért motoroznak az emberek mikor életveszélyes?"
Főleg szórakozásból, kalandvágyból. Mert a balesetek döntő részében a motoros jócskán túllépi a megengedett sebességet.
Aki munkába jár a motorjával, annak megfelel, ha együtt csorog a forgalommal. Legfeljebb az álló járműoszlopok között megy előre.
Sok autós is meghal minden nap, csak az már nem hír a médiának, ami másról sem szól csak a tragédiákról, én ez miatt nem is nézem a hiradót.
Én is motorozom, de közben autóm is van, és teljesen más érzés, meg a motorozás csak részben szól a helyváltoztatásról, inkább a túrázásról, és hogy kinn vagy a természetben. Illetve a motorsok sokkal összetartóbbak is, ha megfigyelted, intenek egymásnak, és ez is egy nagyon jó érzés, pedig nekem csak egy 50-es enduróm van.
"motorsok sokkal összetartóbbak"
Ezzel nem sokra mész mikor kivág eléd egy nyugger, elesel és meghalsz.
"Sok autós is meghal minden nap"
Arányában nézve sokkal több motoros szenved balesetet
"Sok autós is meghal minden nap"
Nem az a lényeg, hogy hányan halnak meg, hanem az, hogy pl. 1 millió megtett kilométerre hány haláleset jut.
Szerencsére azért jóval kevesebb motoros van az utakon, mint autós. Pláne hétvégi, szórakozásból száguldozó motoros. Az ő általuk megtett kilométerekhez kell viszonyítaní a halálesetek számát. Ami így kimagaslóan sokszoros értékre jönne ki.
Mert jó.
A világon meg nagyon sok dolog veszélyes. Általában pont ezek a legnépszerűbbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!