Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Igaza volt az idős embernek?

Igaza volt az idős embernek?

Figyelt kérdés

Kezdeném azzal, hogy nem kamu történet.(azért írom le, mert más oldalon meg kérdőjelezték)

Nos, tegnap délelőtt leugrottam az 5 éves gyerekemmel a gyógyszertárba autóval, viszont neki nem volt kedve velem jönni, ezért addig bent hagytam autóban, de ment a klíma, tehát nem tudott felmelegedni az autó.

Mire visszamegyek, ott nézelődik befelé egy idős ember, és elkezd nekem magyarázni, hogy mit képzelek magamról, hogy bent hagytam ilyen melegben. Ebből kialakult egy vita, majd elment. Megjegyezném, hogy az autóban 26 fok volt, kint pedig 33. És csak 10 percet voltam távol.

Szerintetek igaza volt, hogy felelőtlenség benthagyni a gyereket? Egyertelmű, ha nem ment volna a klíma, akkor nem hagytam volna bent, de akárkivel megyek, és nincs kedve velem jönni, akkor ezt a megoldást használom.

2022. jún. 28. 14:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem nem gond. Bátyám is rendszeresen csinálta.

Kézifék legmagasabb állásba,

Automata klíma 24 fokra,

Gyerek hátsó ülésen bekötve,

Mese elindítva.

Kulcs ki,

Ablak le,

Benyullt és lezárta a hátsó ablakemelőt és az ajtókat.

Első ablak föl.

Így járó motor mellet, klímával, se ki se be csak kulccsal.

2022. jún. 30. 18:51
 22/22 anonim ***** válasza:
87%
Hát bocsánat, de 99,9%-ban a bácsinak volt igaza. Bent hagyni egy 5 éves gyereket a kocsiban?? Ráadásul Járó motorral? "Ment a klíma" És ha elromlik? Ez legyen a jobbik eset, DE az egy pillanatig nem jutott az eszébe, (a létező legrosszabb) hogy el is lophatják a kocsit a gyerekkel együtt? A rendőrnek aztán lehet sírni-írni, nem fogja meghatni, sőt még meg is fel is jelenti kiskorú veszélyeztetéséért. (az első kérdése az lenne, hogy "Miért hagyta bent az autóban, járó motorral?")
2022. júl. 22. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!