Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Igaza volt az idős embernek?

Igaza volt az idős embernek?

Figyelt kérdés

Kezdeném azzal, hogy nem kamu történet.(azért írom le, mert más oldalon meg kérdőjelezték)

Nos, tegnap délelőtt leugrottam az 5 éves gyerekemmel a gyógyszertárba autóval, viszont neki nem volt kedve velem jönni, ezért addig bent hagytam autóban, de ment a klíma, tehát nem tudott felmelegedni az autó.

Mire visszamegyek, ott nézelődik befelé egy idős ember, és elkezd nekem magyarázni, hogy mit képzelek magamról, hogy bent hagytam ilyen melegben. Ebből kialakult egy vita, majd elment. Megjegyezném, hogy az autóban 26 fok volt, kint pedig 33. És csak 10 percet voltam távol.

Szerintetek igaza volt, hogy felelőtlenség benthagyni a gyereket? Egyertelmű, ha nem ment volna a klíma, akkor nem hagytam volna bent, de akárkivel megyek, és nincs kedve velem jönni, akkor ezt a megoldást használom.

2022. jún. 28. 14:44
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben igazatok van. Amit írtatok a nagy részére nem is gondoltam, legközelebb jobban figyelek ilyenekre.
2022. jún. 28. 16:53
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Igaza volt a bácsinak, és lehetett volna komolyabb ügy is az egészből, viszont jó látni, hogy ilyen belátóan és felnőtt módon kezeled a reakciókat!
2022. jún. 28. 18:46
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Bár látom már átértékelted a helyzetet, leírom azért. Engem egyszer hülyének nézett valaki, hogy tankolás után kicsatolom a gyereket az ülésből és beviszem magammal fizetni. Az enyém még kisebb (3 éves), de sosem hagyom egyedül az autóban, egyrészt bármikor megijedhetne, hogy egyedül van, vagy elbabrálhatna valamit…vagy ami a legrosszabb, tényleg lehet olyat is hallani, hogy csak letekert ablaknál próbáltak gyereket kirángatni az autóból. Inkább beviszem egy kétperces fizetésre is, minthogy azalatt is ezen kattogjak, hogy mi van vele az autóban.
2022. jún. 29. 09:14
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ötévest egyszerűen nem hagyunk egyedül az autóban, időjárástól függetlenül. Ilyen egyszerű.
2022. jún. 29. 10:10
 15/22 anonim ***** válasza:
72%

Mi az hogy nem volt kedve a gyereknek menni???

Hát engem sose érdekelt akármikor hogy a gyerek mit szeretne és mit nem.

2022. jún. 29. 10:52
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
#6: hát... elektromos kézifék, automata váltós autó esetén bármi lehet
2022. jún. 29. 12:13
 17/22 Kérdezni Fontos ***** válasza:
88%

Szerintem teljesen igaza volt.

A jogi részt hagyjuk - mert az is van neki - maradjunk annál hogy a kis gyerek, aki életünk értelme.

Soha semmilyen körülmények között ne hagyd egyedül a kicsit!

A leghihetetlenebb balesetek érik a gyerekeket, és ha nincs mellettük a szülő, akkor katasztrófával végződhet.

Ezért mindig gondold meg az ilyen hekyzetekben hogy hogyan tudod irányítani a dolgot hogy a békesség is meg a biztonság is meg maradjon. Vagy halaszd a dolgod másik időpontra.

Ezt mondhatta vagy akarta neked mondani az aggódó öregember, és teljesen igaza volt.

2022. jún. 29. 13:44
 18/22 anonim ***** válasza:
81%

Tök jó kérdező, hogy így belattad utólag. Tetszik ha valaki felül tud emelkedni onmagan, és befogado a jó tanácsokat illetően.

Lehet hogy én vagyok az elrettento másik példa, de én pld meg tavaly, 13 évesen se szívesen hagytam a lányomat az autóban, pedig mindig könyörgött a Lidl előtt, hogy hadd ne jöjjön be.

Féltem hogy valaki belekot, stb.. Soha nem lehet tudni, egy szép kiscsaj egyedül üldögél az anyósulesen.

Mostmár 14 éves, 175 cm, sokat komolyodott, de még így se szívesen hagyom bent, pedig telefon van nála...

És nem benne nem bízom, hanem az idegenekben.

Tudom.. Tudom... Előbb utóbb el kell engedni a kezét. De 5 évesen még nem szabad.

2022. jún. 29. 22:57
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Igaza volt. Gyereket, állatot, bárminemű élőlényt SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT nem hagyunk az autóban. Sem klímával, sem fűtéssel, sem úgy, hogy szól neki a Despacito! Jesszus, mikor értik már meg az emberek!? Tényleg minden hétre kell egy tragédia?
2022. jún. 30. 11:43
 20/22 anonim ***** válasza:
18 Egy 13-14 éves gyerek már teljesen más kategória. Ki tud szállni ha melege van, telefonálni ha baj van. Belülről becsukott autóban ülve, nem valószínű hogy bárhol is zaklatnák, vagy el akarnák rabolni. Azért túlaggódónak se kell lenni.
2022. jún. 30. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!