Igaza volt az idős embernek?
Kezdeném azzal, hogy nem kamu történet.(azért írom le, mert más oldalon meg kérdőjelezték)
Nos, tegnap délelőtt leugrottam az 5 éves gyerekemmel a gyógyszertárba autóval, viszont neki nem volt kedve velem jönni, ezért addig bent hagytam autóban, de ment a klíma, tehát nem tudott felmelegedni az autó.
Mire visszamegyek, ott nézelődik befelé egy idős ember, és elkezd nekem magyarázni, hogy mit képzelek magamról, hogy bent hagytam ilyen melegben. Ebből kialakult egy vita, majd elment. Megjegyezném, hogy az autóban 26 fok volt, kint pedig 33. És csak 10 percet voltam távol.
Szerintetek igaza volt, hogy felelőtlenség benthagyni a gyereket? Egyertelmű, ha nem ment volna a klíma, akkor nem hagytam volna bent, de akárkivel megyek, és nincs kedve velem jönni, akkor ezt a megoldást használom.
Mi az hogy nem volt kedve a gyereknek menni???
Hát engem sose érdekelt akármikor hogy a gyerek mit szeretne és mit nem.
Szerintem teljesen igaza volt.
A jogi részt hagyjuk - mert az is van neki - maradjunk annál hogy a kis gyerek, aki életünk értelme.
Soha semmilyen körülmények között ne hagyd egyedül a kicsit!
A leghihetetlenebb balesetek érik a gyerekeket, és ha nincs mellettük a szülő, akkor katasztrófával végződhet.
Ezért mindig gondold meg az ilyen hekyzetekben hogy hogyan tudod irányítani a dolgot hogy a békesség is meg a biztonság is meg maradjon. Vagy halaszd a dolgod másik időpontra.
Ezt mondhatta vagy akarta neked mondani az aggódó öregember, és teljesen igaza volt.
Tök jó kérdező, hogy így belattad utólag. Tetszik ha valaki felül tud emelkedni onmagan, és befogado a jó tanácsokat illetően.
Lehet hogy én vagyok az elrettento másik példa, de én pld meg tavaly, 13 évesen se szívesen hagytam a lányomat az autóban, pedig mindig könyörgött a Lidl előtt, hogy hadd ne jöjjön be.
Féltem hogy valaki belekot, stb.. Soha nem lehet tudni, egy szép kiscsaj egyedül üldögél az anyósulesen.
Mostmár 14 éves, 175 cm, sokat komolyodott, de még így se szívesen hagyom bent, pedig telefon van nála...
És nem benne nem bízom, hanem az idegenekben.
Tudom.. Tudom... Előbb utóbb el kell engedni a kezét. De 5 évesen még nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!