Mamámnak vagy a hívő embernek van igaza?
"mindig azt írják oda troll, kamu"
Mindig?
Csak a tieid alá mindig.
Volt már pár kérdés ami azzal foglalkozott hogy Isten vagy a vallás elítéli-e valóbban ezt.
Legutóbbi amivel találkoztam az ez volt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
Az itteni válaszokból is látszik szerintem hogy sokkal inkább a vallásos emberek próbálják alátámasztani az ellenszenvüket/gyűlöletüket a vallással mint arról hogy Istennek problémája lenne vele.
(Nem azt mondom hogy minden vallásosnak problémája lenne a homo/bi szexuálisokkal és azt sem mondom hogy a nem vallásosoknak ne lenne vele problémájuk, ne értsétek félre)
Egyébként még a beszélgetés végén felmerült az is hogy nem tudnak gyereket nemzeni. De ha azt nézzük hogy sok ember csinál gyereket majd elhagyja őket akkor az mennyivel jobb? Lehet hogy gyereket nemzeni nem tudnak de örökbe fogadni igen (már ahol). Akkor pedig nem kell egy árvaházban felnőnie szerencsétlen gyereknek.
Ez persze már csak a homoszexuálisokra vonatkozik. Biszexuálisoknak nem hiszem hogy lenne ilyen problémájuk.
Én részemről a mamáddal értek egyet. Egy szerető Istennel én azt tudom össze egyeztetni, hogy az a lényeg, hogy ne ártsunk másoknak/segítsünk és legyünk boldogok.
Élhet egy homoszexuális is heteroszexuálisként azonban azzal hazudik magánnak és a környezetének. Ez szerintem nagyobb bűn. Közben pedig boldogtalan is lesz aminek hatása lesz a környezetére is ennél fogva pedig még nagyobb bűn lesz az hogy megtagadja magát.
Egyik sem igaz, vagy mindkettő. Két külön dologról van szó.
Nem ugyanaz a homoszexuális hajlam és a tényleges cselekedet. De egy párszor ezt már leírtuk, fölösleges feltenni ugyanazt a kérdést kicsit más körítéssel 200-szor.
"de semmi köze az embereknek abba hogy Isten meg ő harcolnak"
nem harcolnak, sátánnak már eldőlt a sorsa. mégis minek kellene harcolniuk? akik meg üdvösségre lettek teremtve azokat ismeri Yahuah a Teremtő....
Szóval ez hogy harcolnak mese habbal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!