Mamámnak vagy a hívő embernek van igaza?
"Szeresd felebarátod, mint önmagad!"
Nemed, hívőnek ismerős ez a parancs, ugye?
.
Ha nem anyagi nyerészkedésből 103-szor átdolgozott Bibliát veszel alapul, rá kell jönnöd, hogy Isten Szodomát nem a homoszexualitás gyakorlása miatt pusztította el, hanem azért, mert lakói erőszakosan követelték vágyaik kiélési lehetőségét az idegeneknek tekintett angyalokkal. Akikről nem tudták, hogy Isten-küldötte angyalok.
Saját tévhited ne vetítsed Isten sugallataként.
Ha Istennek nem tetszene a homoszexualitás, akkor tőlük elvonná a szabad akaratot - és megszűnne tettük.
.
Itt én is hibáztam, mert a homoszexualitás nem tartozik a szabad akarat hatálya alá, hiszen ők nem azok, mert azok akarnak lenni!
Engem is megtalált: "G####ciszadba".
Nem csupán troll vagy, hanem bigott is.
Az okos bigott megpróbál cáfolni - te nem ez vagy.
"Vagy te kutya szetb###szlak"
A kérdezőből árad a krisztusi szeretet. <3
"K###ssolsz K###rva"
Vajon Jézus is így beszélt másokkal?
13
Eddig is tudott privátban káromkodni, csak nem akart, mert tudja, hogy akkor neki annyi.
Eddig bírta.
A címből már tudtuk, hogy kamu, meg a 66 éves felvilágosult nagymama, amint azt mondja: "fiam, nem bűn mert az illető nem tehet róla",
majd dagályosan felsorolja, amiket kívülről tudunk már:
"Élj úgy hogy jó ember legyél, kedves, másokkal jó indulatu, intelligens ember ezt szereti az Isten... az Isten szerint az a bűn ha valaki gyilkol, öl, lop, bánt másokat. De nem hiszem hogy haragudna a sajat nemukhoz vonzodokra ezt csak az egyház találta ki meg az emberek a bibliat ember írta emberi gondolatokkal nem Isten... a jó Isten annyit vár el hogy ne lopj ne csalja ne bantsal másokat légy kedves jó ember de Isten nem szól bele a szexuális m ilyen dolgokba"
A kérdésbe még beleírt egy "a hivo ember" nevű szereplőt, de azt gyorsan elfelejtette, és magát tette meg az érdeklődő kisunokának.
Kérdező, te nagyon szemtelen vagy. Ehhez mit szól a nagymamád? Azt nem mondta a nagymamád, hogy az emberek nem szeretik, ha hülyének nézed őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!