Csak nekem tunik rohadtul veszelyesnek a DTK elviszlek magammal autos riportjai amikor masodpercekig az interju alanyat nezi mikozben halad a kocsival ?
Ha a mobiltelefon hasznalat tiltott vezetes kozben, ez miert nem ?
Ugyanugy nem nem figyel az utra masodpercekig....
Ja de legalabb ha balesetezik akkor rogton ott lesz a bizonyitek mert felvette.
Én azt gondolom, hogy a reklámért cserébe a riporternő minimum megkapja az autót állandó használatra. De az is lehet, hogy még egyéb támogatást is kap az autóforgalmazótól műsor.
Másrészt az alany számára könnyebben megy a kitárulkozás, ha úgy érzi, hogy a kérdező nem figyeli csak rá koncentrálva. Ezért folyik a riport autóban. A hátsó ülésen viszont végképp hülyén nézne ki. Még mesterkéltebb lenne.
A közlekedési szituációt nem mindig látjuk. Nem tudhatjuk, hogy mennyire veszélyes a figyelem megosztása. Néha vannak külső felvételek is, ezért biztos, hogy stáb másik autója előtte megy.
De néha engem is zavar, hogy a vezető túl hosszan néz oldalra.
"A "Jidoblak valahol" sokkal jobb"
Az más műsor, "Bangbus" néven fut
Furcsa egyébként mert én nem tudok úgy vezetni, hogy menet közben nézelődök.
Mármint annyira forgatom a fejemet, hogy a tükröket azért figyelem, de ha nagyobb sebességnél teljesen elfordítom a fejem az egyik irányba akkor megy arra az autó is.
Ebből lett is egyszer majdnem egy balesetem. Csak 3mpre néztem el balra aztán mikor visszafordítottam a fejem, már a felezővonalon haladtam félig átlógva a szembe jövő sávba. Szerencse, hogy a kamionos 1 kanyarral odébb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!