Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Csak nekem tunik rohadtul...

Csak nekem tunik rohadtul veszelyesnek a DTK elviszlek magammal autos riportjai amikor masodpercekig az interju alanyat nezi mikozben halad a kocsival ?

Figyelt kérdés

Ha a mobiltelefon hasznalat tiltott vezetes kozben, ez miert nem ?

Ugyanugy nem nem figyel az utra masodpercekig....

Ja de legalabb ha balesetezik akkor rogton ott lesz a bizonyitek mert felvette.

2022. jún. 12. 14:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem sem szerencsés.

Akármilyen profi is a riporternő, én is úgy vettem észre, hogy sokszor nem tud egyszerre a vezetésre és az interjúra is figyelni 100%-osan.

Ha ragaszkodnak ehhez az autós formátumhoz, akkor szerintem szerencsésebb lenne, ha lenne egy sofőr és akkor a hátsó ülésen tudnának nyugodtan interjúzni.

2022. jún. 12. 14:57
 2/16 anonim ***** válasza:
70%
Nekem se tetszik.
2022. jún. 12. 15:08
 3/16 anonim ***** válasza:
64%
Erre már én is gondoltam.
2022. jún. 12. 15:28
 4/16 anonim ***** válasza:
76%

Egyetlen részt láttam belőle, azt is a vendég miatt néztem meg, de maga a műsorvezető személye, a stílus nem nyűgözött le annyra, hogy további résteket megnézzek.

Az nekem is feltűnt, hogy sokszor a vendéget nézi, figyeli az út helyett, de az némileg csalóka is lehet, nem igazán tudtam megítélni, hogy valójában mennyre veszélyes, de az biztos, hogy rossz példát mutat, vezetés közben szoktunk beszélgetni, de a vezető beszélgetés közben is elsősorban az útra figyel.

Ez nem azt jelenti, hogy az utasra rá sem néz, és ez jön vissza furcsán szerintem a műsorból, de usmétlem, én csak egyetlen részét láttam.

Viszont ez annyira eredeti ötlet lenne?

Szerintem nem, ha a riport alany érdekes, a klasszikus leülős beszélgetés is leköti a nézőket, az autóban csevegés ilyen formában szerintem bem ad semmi pluszt a műsorhoz, nekem pl elég is volt az említett epizód, a többi már nem érdekelt.

2022. jún. 12. 15:51
 5/16 A kérdező kommentje:

az elso valaszoloval egyetertek hogy "Ha ragaszkodnak ehhez az autós formátumhoz, akkor szerintem szerencsésebb lenne, ha lenne egy sofőr és akkor a hátsó ülésen tudnának nyugodtan interjúzni."

Kivancsi lennek a rendorsegnek mi lenne az allasfoglalasa az ugyben kozlekedesbiztonsagi szempontbol.

Hangsulyoznam ez nem a kerdes nem DTK ellen szol hanem a kozlekedes biztonsagaert.

gondolom jo penj jon be a reklambol de a penz ne erjen mar tobbet mint egy emberelet.

2022. jún. 12. 15:57
 6/16 anonim ***** válasza:
65%

Kamu az egesz!

Megy elotte a felvezetokocsi. Raszolnak a fulere, ha veszelyes manovert akarna csinalni.

2022. jún. 12. 18:10
 7/16 anonim ***** válasza:
59%

#6#

Többek között arra utaltam én is, amikor azt írtam, hogy xsalóka, nehezen megítélhető, hogy mennyire veszélyes úgy közlekedni, hogy ez egy megrendezett műsor, megfelelő biztosító személyzet is dolgozik a háttérben.

Viszont rossz példát mutathat, vezetés közben nem úgy beszélgetünk az utassal, hogy közben nem kifelé figyelünk.

2022. jún. 12. 18:23
 8/16 anonim ***** válasza:
63%
Miért nem ülnek be az árkádba? Ugyanúgy elmenne a riporter alanyért csak nem vezetne közbe.
2022. jún. 12. 18:47
 9/16 A kérdező kommentje:
Ha raszolnak a fulere ennyi erovel kaphatna sofort akinek csak az a dolga hogy az utat figyelje mig DTK hatul interjuztatja az alanyat.
2022. jún. 12. 18:50
 10/16 anonim ***** válasza:
63%

#9#

Ahogy már írták, le lehet űlni, és nyugodtan beszélgetni, ez az autózgatás semmi pluszt nem ad hozzá a műsorhoz, csak megbonyolítja a stáb dolgát.

2022. jún. 12. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!