Ónos eső után mikor lehet biztonságosan elindulni?
Azt írják mindenütt, hogy várjuk meg amíg eláll az eső, akkor induljunk útnak. Viszont ma azt tapasztaltam, hogy miután elállt az eső, még jobban csúszik az út. Az autóra is teljesen ráfagyott.
Nem vezettem még ilyen körülmények között, mikor indulhatok el egy hosszabb útra (olyan mellékútról van szó, ahol nem sózzák az utat)?
Pár hete Veszprémben esett esőre ónos eső, aztán meg hó. Lépésben haladtunk a városban.
Kis emelkedőkön egyhelyben kapartak a téli gumik. Többször kiszálltam tolni az előttem lévőket, hogy meglegyen a lendület az elinduláshoz.
#9-es hókotróján jót röhögtem. Szerencsétlen megjött a stábhoz jó nagy svunggal :DD Én sem szálltam volna ki utána percekig :D
Miután a szélvédőről, a két első ajtó ablakairól és a tükrökről letakarítottad a jeget.
Elindulsz szépen, 30 km/h körül nyomsz egy satuféket, ezzel felméred mennyire csúszik, aztán go.
Erre mondják hogy a látási és útviszonyoknak megfelelően. Tükörjégen is lehet autózni, ésszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!