Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Előfordult már hogy úgy ültél...

Előfordult már hogy úgy ültél autóba, hogy nem voltál 100%-ig biztos abban hogy 0-át mutatna a szonda ha esetleg megfújatnák veled?

Figyelt kérdés
2021. nov. 13. 13:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
De mostmár ugye nem unalmasan nézel ki?
2021. nov. 13. 14:25
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer. Dél körül ebédnél megittam egy sört (talán nem is fél liter volt, hanem lehet csak a 0.33-as Heineken, nem tudom már), aztán olyan 2 óra körül hívott apám. Kb. 1 kilométer sokadrangú mellékúton, mondom ennyire peches táncsak nem leszek. Halvány fogalmam sincs, hogy mennyi idő alatt ürül ki ennyi alkohol, szóval nem tudom, hogy mutatott volna-e bármit a szonda, ha elkapnak. Szerintem nem, de biztos nem lehettem benne.
2021. nov. 13. 14:42
 13/21 anonim ***** válasza:
67%
olyan nem volt soha. mindig tudtam, hogy be vagyok rúgva. fiatal koromban matt részegen is vezettem néha. szerencsére soha nem kaptak el, és balesetet sem okoztam.
2021. nov. 13. 16:47
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
#13 Az tényleg szerencse, hogy baleset soha nem volt, de az, hogy sosem kaptak el... hát, kevésbé.
2021. nov. 13. 16:53
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szó szerint 1-2 alkalommal '88 óta, mióta jogsim van.

Egyszer meg biztosra tudtam, hogy rendesen mutatna. Nem voltam túl jól, de megittam egy sört meg egy felest a vacsorához, mert úgy volt, hogy vagy hajnalig még ott leszek. De egyre rosszabbul lettem, és inkább otthon akartam betegeskedni, nem társaságban, szóval a feles után egy órával autóba ültem, és átjöttem a szomszéd településre, főúton ugyan, de késő este, nagyjából 0 forgalomban. Végig érzékeltem, hogy kissé elmosódottak a dolgok, és kontrolláltam a helyzetet, amikor kellett, lassítottam, hogy több időm legyen reagálni, ha úgy adódna. Nem történt semmi, kialudtam magam, és jobban lettem.

2021. nov. 13. 18:04
 16/21 anonim ***** válasza:
Olyan részeg voltam, hogy meg kellett állnom aludni. Nem láttam hogy jön-e autó a kereszteződésben, kiszálltam megnézni :) Fiatal voltam, és bolond.
2021. nov. 13. 19:39
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és előtte a bulin felgyújtottam az asztalt, aztán bökdöstem a haveromat, hogy nézd, milyen jól ég :)
2021. nov. 13. 19:40
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen, mondjuk ez közforgalomtól elzàrt úton volt.
2021. nov. 13. 19:59
 19/21 anonim ***** válasza:
Mikor lagzira pincéből szállítottuk a bort, na ott szinte biztos hogy nem lett volna 0, még úgy is hogy inni nem ittunk egy kortyot se, de gondolom annyi párolgás ott biztos hogy volt, pláne míg töltögettük őket.
2021. nov. 14. 00:07
 20/21 anonim ***** válasza:

Egyszer volt hogy a szomszed utcabol mentem haza robogoval 1 sor utan.

Olyan is volt amikor 2 sor utan mentem haza autoval de ez kulfoldon tortent, itt nincs zero tolerancia.

2021. nov. 14. 00:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!