Előfordult már hogy úgy ültél autóba, hogy nem voltál 100%-ig biztos abban hogy 0-át mutatna a szonda ha esetleg megfújatnák veled?
Szó szerint 1-2 alkalommal '88 óta, mióta jogsim van.
Egyszer meg biztosra tudtam, hogy rendesen mutatna. Nem voltam túl jól, de megittam egy sört meg egy felest a vacsorához, mert úgy volt, hogy vagy hajnalig még ott leszek. De egyre rosszabbul lettem, és inkább otthon akartam betegeskedni, nem társaságban, szóval a feles után egy órával autóba ültem, és átjöttem a szomszéd településre, főúton ugyan, de késő este, nagyjából 0 forgalomban. Végig érzékeltem, hogy kissé elmosódottak a dolgok, és kontrolláltam a helyzetet, amikor kellett, lassítottam, hogy több időm legyen reagálni, ha úgy adódna. Nem történt semmi, kialudtam magam, és jobban lettem.
Egyszer volt hogy a szomszed utcabol mentem haza robogoval 1 sor utan.
Olyan is volt amikor 2 sor utan mentem haza autoval de ez kulfoldon tortent, itt nincs zero tolerancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!