Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Előfordult már hogy úgy ültél...

Előfordult már hogy úgy ültél autóba, hogy nem voltál 100%-ig biztos abban hogy 0-át mutatna a szonda ha esetleg megfújatnák veled?

Figyelt kérdés
2021. nov. 13. 13:45
A kérdező szavazást indított:
Igen, sajnos volt már rá példa.
Soha nem volt ilyen.
26 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
72%
Mi? Azért azt szokta tudni az ember, hogy ivott-e! Ha nem emlékszel rá, akkor nyilván nem vagy olyan állapotban, hogy vezethess.
2021. nov. 13. 13:49
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha a szonda nem is, de a vérvétel lehetett volna bukta. Velem volt olyan, hogy egész este iszogattunk olyan 11-ig, és bár nem voltunk merevrészegek azért tisztességes mennyíségű pálinka fogyott. Másnap kora délután vezetettem és bár semmi problémám és tünetem nem volt nem lennék benne biztos, hogy egy vérvétel negatív eredményt hozott volna. :D
2021. nov. 13. 13:56
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Tudatosan nem. De nem vagyok 100%-ig tisztában a lebomlási időkkel. Nagyon ritkán iszom, és akkor sem annyit, hogy lerészegedjek tőle. Ha iszom, aznap már nem ülök autóba. És amennyit én iszom... azzal feltételezem, másnap már nem számít.
2021. nov. 13. 14:03
 4/21 A kérdező kommentje:
#1 Tegyük fel délelőtt 11-kor megiszol egy sört, délután 1-kor pedig kapsz egy hívást ami miatt nagyon sürgősen el kell menned x helyre. Na pl ilyen helyzetben necces a dolog.
2021. nov. 13. 14:03
 5/21 anonim ***** válasza:
84%
Hogyne… nem ittam, csak mióta a téli szélvédőmosás után 5 perccel nem 0-t fújtam, azóta meg vagyok róla győződve, hogy a szaros kézfertőtlenítő használat miatt mostanában pont ugyanúgy nem 0 lenne az eredmény 🤣
2021. nov. 13. 14:07
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen. De nem vezettem.
2021. nov. 13. 14:11
 7/21 A kérdező kommentje:
#5 Ezt meséld már el részletesebben! :D
2021. nov. 13. 14:11
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Ajaj...

Voltam már pár húzós buliban ahol pár óra alvás után ültem autóba. Na ha akkor megállítottak volna tuti jelzett volna a szonda. De ekkor még egyetemista voltam, sok hülyeséget csináltam.

2021. nov. 13. 14:15
 9/21 anonim ***** válasza:
63%

4.-re: akkor meg hívok egy taxit.

Első voltam.

2021. nov. 13. 14:16
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Télen lemostam az ablakot (2001-es. VW Polo), 5 perccel később közúti ellenőrzés.

Fiatal rendőrsrác, kb az anyja lehettem volna.

Szonda 0,04-et mutat, srác rám néz, majd a szélvédőre, vissza rám:

- Asszonyom, mikor mosott szélvédőt?

- Pár perce, nem olyan koszos, kilátok rajta.

Srác: *lazán hülyének néz, szerintem*

- Őrmester Úr! Elengedhetem? Most mosta le a szélvédőt!

Másik rendőr rámnéz:

- Menjen!

155 cm vagyok, akkoriban voltam közel 40 és nagyon unalmasan néztem ki :D

2021. nov. 13. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!