Ivás után vezetés?
Sziasztok
Holnap estére tervezek a haverokkal egy kisebb házibulit, de én nekem másnap reggel 9 körül el kell indulnom haza ami egy viszonylag nagyobb táv és félek egy esetleges szondáztatástól. Az lenne a kérdésem hogy, ha ilyen 21-22 körül abba hagyom az ivás akkor van félni valóm vagy akkor már nem kell aggódnom?
Piák elsősorban(Tátratea, sör, vodka keverve)
Köszi előre is.
Én nem a szondáztatástól félnék, hanem a saját képességeimtől. De az mindig igaz, hogy minél előbb abba tudod hagyni, annál tisztább leszel reggel, én ezt szeretem alkalmazni a másnapsság elkerülésére.
Szerintem, ha üres gyomorra iszod, akkor gyorsabb lehet a felszívódás és az egész folyamat lefolyása is, mert az ennivaló pont ezt húzza el.
A zsíros étel csak abban segít, hogy ne rúgjon be.
Attól még az alkoholszint ugyan annyi a vérben csak nem érzed annyira.
A piák oké de miből mennyit? mert nem mindegy hogy 1-1 feles és 1 doboz sör vagy több feles és 5-6 sör mert az 1000%, hogy nem ürül ki reggel 9-ig.
Nme a szondától kell félni hanme saját magadtól.
Mi van ha az pár tized másodperc amit tompít rajtad , azon múlik az életed.
Annyira egy rendőr se fog megbüntetni mint amit egy balesetkor kapsz.
Rúgtam én már úgy be, hogy másnap délután is szédültem még.
Mondjuk albérletavató volt, délelőtt 9-kor még durrant a pezsgő... :D
Hülye vagy / voltál ha piáltál hosszú út előtt.
Vagy már sose fogsz válaszolni a túlvilágról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!