Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek is a biciklisek...

Szerintetek is a biciklisek jelentik a legzavaróbb tényezőt az utakon?

Figyelt kérdés
nekem egyre jobban igy tűnik
2010. szept. 2. 21:10
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
szerintem nem csak neki lenne jobb hanem mindenkinek és igazat adok neki. rendszám talán kicsit túlzás de nem rossz ötlet
2010. szept. 12. 15:16
 22/24 KÁELEF ***** válasza:
A rendszámnak azért volna értelme hogy azonosítani lehessen ha esetleg szabálytalankodik, vagy balesetet okoz a kerékpárral.
2010. szept. 16. 14:17
 23/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is így van. Mióta többet vezetek, azóta gondolom ezt én is így. Néha egymás mellett mennek, direkt belassulnak, olykor nagyon idegesítőek. Én is szoktam biciklizni, de KRESZ szabályoknak megfelelően. Az, aki úttesten, forgalomban akar biciklizni, ugyanúgy vizsgáztatnám mint a leendő sofőröket...
2010. szept. 24. 14:42
 24/24 doboszoli válasza:

Szerintem a legijesztőbb az úton a Skodás, kalapban, sofőrkesztyűben. Az autók átlagéletkora 20, a vezetőké

74 év.

Brrrrr!

2010. szept. 28. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!