Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek is a biciklisek...

Szerintetek is a biciklisek jelentik a legzavaróbb tényezőt az utakon?

Figyelt kérdés
nekem egyre jobban igy tűnik
2010. szept. 2. 21:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Nekem az idosek,akik altalaban benn felejtik magukat a belsosavban es mennek vagy 90el. Amikor meg ravillogsz meg o magyaraz.
2010. szept. 2. 21:15
 2/24 anonim ***** válasza:
Engem a kurv.ák zavarnak. De most őszintén, megyek a szemétégetőnél (mondjuk már egy utcával arrébb vannak) és lazán átsétálnak előttem az úton. Azzal is tököm ki van, hogy a sok kur.vázót beláthatatlan útszakaszokon kell kerülgetnem. A biciklisek is zavarnak, de hát ha nincs nekik normális út, akkor hol menjenek?
2010. szept. 2. 21:17
 3/24 anonim ***** válasza:
Számomra mindaddig nem, amíg nem az útközepén megy, hanem az útszélén, és nincs másfélméteres kilengése
2010. szept. 2. 21:17
 4/24 anonim ***** válasza:
Nekem a kacsázó biciklisek akik a belső sávban mennek, valamint a bal oldalon közlekedő biciklisek érdekesek, főleg, mikor STOP táblájuk van, és nekiáll mutogatni, hogy ő jön, én álljak meg védett útvonalon... A belső sávban 90-el tötyörgő nagypapákkal nem sok bajom van, max megelőzöm jobbról, ha nem megy máshogy. A legjobban az idegesít, amikor belemásznak a seggembe, ráadásul egyeseknél ez gyalog is szokás. A biciklis, ha az út szélén halad, engem nem tud zavarni. Az a baj, hogy a jogaikat tudják, a szabályokat nem.
2010. szept. 2. 21:20
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Én biciklivel járok, kivilágítva mellényben, szigorúan az út szélén, mégis van hogy az autósok majdnem elsodornak, vagy ledudálnak az útról. Pedig előírás szerint közlekedem!(Ha van bicajút, természetesen azt használom)

Persze ott vannak a kivilágítatlan, részeg bicajosok, de akkor én visszakérdeznék:

A tisztességes bicajosokat miért nézitek elgyűrni való csigának?

2010. szept. 2. 21:24
 6/24 anonim ***** válasza:
29%
A kérdező csak egy taknyos kölök, most kapott jogsit. Én Sokat biciklizek, de eddig tisztességes autósokkal találkoztam, nem pedig kisgyerekekkel.
2010. szept. 2. 21:29
 7/24 A kérdező kommentje:

hát te meg egy jó nagy hülye vagy.

egyrészt nem sok ideje van jogsim ez igaz viszont ismerek olyat aki 30 éves jogsival is ugyanezen a véleményen van úgyhogy ezt jól benézted. te vagy a taknyos inkább.

különben meg mit gondoljak ha fittyet hánynak az elsőbbségadási szabályokra és egyszerüen a legtöbb nem tudja még az alapvető szabélyokat se?

2010. szept. 2. 21:38
 8/24 anonim válasza:

Suzukisok! Tisztelet a kivételnek! De a jó Isten mentsen meg tőlük!

Vasárnapi, rutintalan vezetők szintén!

2010. szept. 2. 21:53
 9/24 anonim ***** válasza:

Szerintem az utak legzavaróbb tényezői, akik kitalálják, hogy legyen a közlekedés azon az úton, de gőzük sincs arról, hogy az az út hogy is "működik" a valóságban, az ott közlekedők meg oldják meg "valahogy".

Nem tudom, ki ismeri itt Budapesten a Bécsi úton a sorompó környékét (a Waldorf iskola után). Régebben volt ott egy épülete a volt főiskolámnak, és oda ki kellett menni. Van az oktatóközponttal szemben egy buszmegálló, az út csak oda-vissza sávos, járda (most nem tudom) akkor sehol, zebra csak az előző megállónál. Na most vagy leszállsz az előzőnél, de akkor sok gyaloglás (télen különösen "izgalmas"), vagy kockáztatsz, és megvárod, míg valaki átenged az úton.

2010. szept. 2. 22:30
 10/24 Beatrix17 ***** válasza:
A szabálytalan,városnéző,idióta,pofátlan biciklisek,motorosok,autósok jelentik a problémát!!
2010. szept. 3. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!