Mit tennél, ha tudnád, hogy valaki jogsi nélkül piásan vezet rendszeresen egy olyan helyen, ahol rengeteg gyerek közlekedik meg biciklisek, meg egyáltalán, emberek?
persze majd egyből a yard mi??
mekkora 1 spicli mindenki!!!! ki nem szarja le h hogyan vezet ha nem üt el senkit. én is vasárnaponként piásan vezetek haza reggel évek óta és soha semmi baj nem volt mert attól h piás az ember attól még észreveszi h vane vki az uton, és ha van akkor meg tud állni.
Feljelentest tennek kozuti veszelyeztetesert. Nem kerdes.
Mar a jogsi nelkuliseg is alap ok ilyen helyzetben. Mert ha pl egy tanulo valami elhagyatott kornyeken rutinszerzes celjabol vezetget, azt megertenem, de jogositvany nelkul olyan helyre menni ahol forgalom van, az szandekos veszelyeztetes.
Piasan vezetesre meg nincs mentseg. Fiatal vagyok, en se vetem meg az innivalot, szeretek is idonkent "elhajolni", de meg birom allni hogy nem ulok ittasan a volan moge. Ha tudom hogy inni fogok, akkor vagy ott alszom es csak masnap megyek haza, vagy elore megbeszeljuk a tarsasagbol hogy ki az aki nem iszik es o lesz a sofor. (Aztan cserebe legkozelebb fizetjuk a fogyasztasat :)
Szolj a zsaruknak, ilyen esetben igen is, hogy figyelniük kell!
En amugy felgyujtanam az autojat egy hajnalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!