Szerintetek is a biciklisek jelentik a legzavaróbb tényezőt az utakon?
Engem is eléggé zavarnak a biciklisek. Különösen akkor kellemetlen a jelenlétük, amikor előzni kezdem az előttem haladó nagyobb gépjárművet, majd az is kivágja a bal indexet, hogy ő most biciklist előz. Erről persze senki nem tehet, csak kellemetlen.
Emellett zavaróak még:
-A bunkók, akik nem hajlandóak előreengedni az álló sor között közlekedő motorost
-Az autópályán barom módjára közlekedő többnyire BMW-seket (éjszaka reflektorral bele az ember seggébe)
-Akik bennfelejtik magukat a belső sávban és tökölnek
A legrosszabb közlekedők szerintem a drága autókkal járók. Ők többnyire nincsenek tekintettel másokra. Persze itt is van kivétel, amikor pl pályán egy Gallardoval játszadoztunk :)
Mondjuk én motoros vagyok, autós szemszögből lehet más a helyzet.
Engem a biciklisek és mindenki más közlekedő csak akkor zavar, ha pofátlan és az én kontómra szabálytalankodik.
Pl. szűk, alig kétsávos úton egymás mellett kerekező édesen csivitelő szerelmespár (dizájnos szerelésben), akik akkor sem sorolnak be egymás mögé, amikor hallják, hogy jönnek utánuk az autók.
az ütős!
akiknek van jogsija de bicikliznek azokkal szerintem nincs gond csak akik nem ismerik a kresz alapvető szabályait azzal.
"Kötelezővé kellene tenni a KRESZ vizsgát minden embernek aki járművel rész vesz a közlekedésben."
És ettől neked jobb lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!