Nyugtassatok meg, hogy ilyen videókat nem válogatnak be pofátlanítósba, meg bp-i autósok közösségébe?
Ma figyelmetlen voltam. Van egy négysávos út, ahol átmentem a piroson. Kereszteződés nincs a közelben!! Nagyon lassan mentem, kb 30 km\h-val, mert azzal voltam elfoglalva, hogy a helyi járatos busz ki tudjon sorolni az öbölből, és hogy be tudjam engedni. Midneközben szépen lassan guruvla átbillegtem egy határozottan piros jelzésen.
Az tűnt fel, hogy aki eddig mogottem - szintén lassan - haladt, egyszercsak lemarad mögöttem. Akkor csaptam magam homkokon, hogy b+, átmentem a tiloson. A következő kereszteződésnél (itt már megálltam természetesen :D) láttam, hogy a mögöttem lévő autóban van fedelzeni kamera.
Most azon izgulok, hogy beküldi-e a helyi noname hírportálnak, vagy feljelent-e, és bekerülök pofátlanítóba.
A csekk, pont nem is érdekel annyira, hülye voltam es figyelmetlen, beismerem. De nem akarom magam viszont látni az interneten.
Ha aktív tagja a csoportnak pl. és szokott videókat vágni a kamerája felvételeiből akkor megvan az esélye.
Ha csak arra használja, hogy ha baleset van és legyen bizonyíték akkor nincs esélye :D
És ha be is küldi, a rendszámod úgysem látszik. Hacsak nem a környék egyetlen lila kockás Bentley-jét hajtod, nem leszel beazonosítható.
Amúgy nem dicsőség, de egymáshoz nagyon közeli (kb. 30 m) kereszteződésnél én is néztem mar be pirosat - az első zöld volt, a màsodik meg piros. Nem lett baj, de nem jó érzés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!