Ha a rendszámtáblakeretem a "gyári" helyett tolatóradarosra cseréltem az probléma műszakin?
Tessék itt az autóm már rendesen benne van a rendszám és nem ferdén, szépen átfúrtam a kábeleknek a csomagtartó fedelet és a vezérlést a csomagtartó kárpit alá tettem, a tolató lámpa pozitív kábelre forrasztottam egy hosszabbító kábelt, a testet meg becsavaroztam a kárpit alá a fedélhez, nagyon jól működik, 25 cm nél sípol folyamatosan, fél m nél pittyeg
Ha csinál olat akkor létezik. Simán használhatja. Nekem nincs semmiféle rendszámkeretem, fel van fúrva a lökhárítóra a rendszám. Nem zörög, nem lopják le.
De ha megenged egy megjegyzést a kérdező, az a csálé felrakás nagyon gagyi. A helyébe felraknám a rendszámot tisztességesen, szimmetrikusan, és a két oldalára meg az aljára tenném az érzékelőt. A rendszámba semmilyen módon nem takarhat be.
A parasztvideóidat láttuk már a bpautósoknál? :)
"Gyári" keret nincs. A kereskedő, importőr, előző tulajdonos bement a boltba, és vett egyet a százféléből, ami nem volt túl drága. A kereskedő esetleg rányomtatta a cége nevét.
Bármilyen tartót feltehetsz, az egyetlen követelmény az, hogy jól olvasható legyen a rendszám.
Miután a felső szélétől lejjebb lógnak az érzékelők, így egy kicsit kitakar a rendszámból.
Nem sokat, csak pont annyit, hogy egy kekec hangulatban levő NKH-s beleköthessen.
Na onnan, hirtelen több problémát is fog találni.......
Jah' és tényleg csálé. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!