Mennyire veszélyes hetente kétszer a 6-os úton levezetni 200kmt?
A nullás magasságából számolva iránykonként 40 perccel rövidebb az autópálya, ha betardot a 130-at. Ha mondjuk 140-150-nel jársz akkor szerintem 50 perccel. Egy oda-vissza út 1,5-2 órával hosszabb a 6-oson, mint körbe a pályán.
Veszélyesnek nem veszélyes, de heti 3-4-órát feleslegesen elkocsikázni a semmiért. Nem érné meg a matrica? Én biztosan nem bumliznék a pályával párhuzamosan... :)
Baranya-Tolna-Fejér-Pest megye matrica kell, 20ezer forint 1 évre, szerintem hosszú távon megéri.
Nekem ez az út 1 óra 30 perc alatt meg van végig 160-nal és csak az alagutakban veszek vissza 100-ra.
Ha nem akarsz útdíjat fizetni vagy bizonytalannak érzed magad nagy sebességnél akkor felesleges. Egyébként az M6-os nem annyira forgalmas. Dunaújvárostól élénkebb a forgalom. Az M60-ason pedig senki nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!