Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Egyes motorosok miért hiszik...

Egyes motorosok miért hiszik azt, hogy nekik mindent lehet?

Figyelt kérdés

Ma a fehérvári elkerülőn előztem egy cammogó kamiont, jóval az előzés megkezdése után kezdett engem előzni egy motoros, majdnem felkentem a korlátra. Előzök, erre a visszapillantóban látom, hogy jön mint egy állat, épp, hogy be tudtam úgy kormányozni a kocsit, hogy elférjen köztem és a korlát között, és én meg ne ütközzek oldalról a kamionnak. Szerencsére a kamionsofőr lehúzódott, mert észlelte az eseményeket. Én mentem 110-el, ő meg csak úgy elsuhant.

Kedves motorosok! Miért kell ezt?

(Akinek meg nem inge...)

2021. aug. 19. 10:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
61%
Az baj, ha körforgalom előtt erősen kellett fékezned. Ezek szerint nem megfelelő sebességgel közelítetted meg. De ha úgy tetszik, simán meg tudtál állni, szóval semmi extra nem történt. Közlekedésvakok mindig is lesznek.
2021. aug. 20. 22:38
 12/12 anonim ***** válasza:
51%

KörforgalomBAN. Nézz, ne csak láss.

Benne voltam egy 2 sávos körforgalomban és a csóka gond nélkül bejött elém a belső sávba az egyik bejáratnál lendülettel. Én már 2 bejárattal ezelőtt bementem, és haladtam a 3. kijárat fele, de így szinte vészfékeznem kellett, hogy ne legyen baleset. Nem adta meg az elsőbbségem, szerintem észre se vett amúgy, csak amikor már elkezdtem dudálni.

2021. aug. 21. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!