Mennyi idő amíg vissza kapom a vezetői engedélyemet és mi a menete?
Sajnos 18 büntető pont miatt be vonták egy közúti igazoltatás során a vezetői engedélyemet
Helyszínen a járőr el vette és
Semmi féle információt nem adott a továbbiakban csak hogy fáradjqk a rendőrségre majd ott adnak információt.
Mi a menete hogy vissza kapjam kit kell keressek ez ügyben hova kell menjek?
Mennyi időre vették el?
(Most először történt a be vonás) !!
Szeretném minnél hamarabb vissza kapni 3 kiskorú gyermekem van akik melett nagyon fontos lenne, uez munkába járás miatt is
Esetleg van olyan opció amivel meglehetne esetleg sürgetni ezt??
Nagyon szépen köszönöm előre is a sok segítséget!!!!
Mennyi állszent van itt! Undorító!
3 év alatt bárkinek összeszaladhat 18 pont…
0 pontom van, pedig 4 éve futárkodok, és ezalatt 3 helyszíni bírságot, és 2 figyelmeztetést kaptam.
Ha kaptam volna rá pontokat, akkor sem lenne meg a 18.
Egy közúti f*sznak kell lenni, hogy a semmi rendőri jelenlét mellett is összejöjjön a 18.
Nézz magadba.
A "közúti fasz jelző" tökéletesen jellemzi az összes futárt!
1 héten belül összeszaladt nekem 7 pont a napokban.
Kézbe vettem a telefonom kb 3 másodpercre! 3 pont+14000.
Persze te majd megmagyarázod hogy filmet forgattam egész úton... hát nem 3 másodperc volt!
Az 5-ös főúton 60-as táblánál mentem 77-el lakott területen kívül a 78-as km kőnél. 4 pont+ 39000 ft.
Ha végignéznénk a vezetésed hemzsegnének a szabálytalanságok te állszent f#szkalap. 5 éve élek és vezetek Budapesten ezek elött még egy figyelmeztetést se kaptam. Neked egyszerűen csak szerencséd volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!