Secret people kérdése:
Mit gondoltok? Tényleg akkora bakit követtem el hogy többet nem kellene vezetnem?
Figyelt kérdés
Most kaptam meg a jogosítványomat. Vezetni nagyon keveset tudok gyakorolni és lekellene vezetnem munka miatt a Balatonra elég messziről. Gyakorolnék a munkatársam mellett de egyszer bakiztam hogy átmentem a szembe sávba és azóta nem vezethetek ha vele vagyok.
Normális válaszokat szeretnék csak. Köszönöm a segítségetek!
2021. júl. 29. 21:42
11/15 anonim válasza:
5 éve vezetek, buszból is van jogsim, nem rég szembe sávba soroltam be, és furi volt, hogy mellettem van egy másik sáv :D ha jöttek volna tutti nem megyek oda meg gondolom Te sem. Fogjad meg a kollégád és mondjad neki, hogy most Te fogsz vezetni mert egy hiba nem fogja kedvedet venni, max. buszozik.
12/15 anonim válasza:
tegnap megcsináltam ugyanezt... az út vezetèsèből adódott a szitu, kikerülès irány nem volt. Reflexből volt. tanulj az esetből, ennyi
13/15 anonim válasza:
Azért az elég durva, ha te szembesávba kerülöd a szigetet...
Valószínűleg fejben nagyon nem vagy ott, ezek után én sem szívesen ülnék melléd. De azért feladni nem kell, vegyél pár órát, lehet már kézben lévő jogsival is.
14/15 anonim válasza:
A szigeten milyen utasítást adott a tábla a kitérés irányát illetőleg? Ha jobbra kellett és balra kerülted, az eléggé érdekes helyzet lehetett...
15/15 anonim válasza:
No, aki szerint nem követett el akkora bakit, annak ajánlom ezt a cikket:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!