Szerintetek még nem kellett volna elhajtanom közúti ellenőrzéskor?
Sziasztok,
Éppen hazafele mentem 50 ccm és robogóval,amikor megállitottak a mögöttem lévő autóval.Odaadtam a jogosítványt,személyit,lakcimkártyát a rendőrnek,belefujtam a szondába,majd egy kis idő után visszaadta az iratokat és megkérdezte hogy van-e nálam biztosítás,azt mondtam hogy igen,ők visszamentek a kocsihoz,(ellentétes sávban),majd én felettem a sisakot,kesztyűt és elhajtottam.Lehet még oda kellett volna adnom a biztosítást?Utólag jutott csak eszembe,akkor valahogy kiment a fejemből mivel csak megkérdezte,a motort sem kellett leállitanom,és a biztosítás meg az ülés alatt volt.Szerintetek nagy baj hogy elhajtottam,lehet hogy még nem kellett volna,következménye lehet?Bocsi hogy hülye kérdés,csak elbizonytalanodtam.
A normális válaszokat értékelni fogom!
Szerintem csak elfelejtett köszönni.
De ha el is akart volna még valamit kérni, akkor se lesz belőle semmi mivel nem mentek utánad. A fontosabb információkat kiderítették, egy biztosítás miatt meg nem fognak üldözni, főleg ha megbízhatónak tűntél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!