Milyen gyakran igazoltat a rendőr Budapesten?
Tegnap belefutottam szondába, illetve másoktól is hallottam hogy vannak razziák. Most nem erre vagyok kíváncsi. Jogsim is van és nem is iszok csak szeretném tudni.
Tehát szoktak valahol kiállni és igazoltatni? Tipikus helyek stb.
Azért kérdezem mert sose látok szinte és érdekel egyéni eset-e ez
Köszi a válaszokat
Hm tehát akkor nem olyan ritka, mint gondoltam.
Köszi a válaszokat
Szerintem ritka. Szondába én is futottam már bele a Park mögött. Ez gondolom bevett dolog. Igazoltatni kétszer sikerült nekik Pesten. Egyszer buszsávba mentem ki a belsőből, és jobbra akartam volna fordulni, de nem engedte a tábla... persze hogy kiszedtek, de kibeszéltem magam. Jó 3 éve volt.
Előtte meg évekkel korábban XX.ker, pecás dunapart, minden tiszta sár volt, de csak lementünk a csajjal, erre ezek meg nem odajöttek... szaros Vagon R-rel, majdnem elakadtak a sárban azzal a virslikerekűvel, de csak odajöttek vigyorogni. Én is vigyorogva mondtam nekik hogy nem zavarnak, már végeztünk.
Ha 3-4 órával azelőtt ittam egy boros kólát, az kimutatható ?!
Vagy egy doboz sört ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!