Szerintetek,menyire felelősek a vezetés közbeni telefonálásért a mobil szolgáltatók ? Mikor folyamatosan,ösztönzik a felhasználóikat kedvezményes,csomagjaikkal a folyamatos telefonálásra ? Bárhol,bármikor kedvezményesen ?
Szellemesek, a mondanivalótok néhol még vicces is . Látszik menyire,dühösek vagytok arra aki csak rá világit,egy meglévő jelenségre. Nem tudom hol szocializálódtatok ?
Nem véletlenül,büntetik azt aki vezetés,közben telefonál .
Furcsállom,azt hogy senkinek nincs egy olyan hozzá szólása,amiben megerősítene,abban amit kérdeztem .?
Mert nem értünk egyet veled.
Idős, gyermektelenként megdöbbent, amikor itt a gyakorin is olyant olvasok, hogy van két osztálytárs. Naponta találkoznak, de nem élő szóban beszélgetnek, hanem közösségi oldalakon, messengerben stb.
Rendkívüli módon lettünk függők.
De pl. az a román barom, aki élő közvetítést nyomott, és nem az utat nézte, az a reklámok miatt lett ekkora barom?
Én nem hiszem.
"Furcsállom,azt hogy senkinek nincs egy olyan hozzá szólása,amiben megerősítene,abban amit kérdeztem .?"
Ez azért van, mert baromságokat beszélsz.
De okoljuk ezért a netszolgáltatódat, ahogy fentebb írták.
Vagy a mobilszolgáltatókat...vagy aki megtanított írni...
A Kékfog korában még csak vezetékes kütyü sem kell. Ha valakinek sok milliós kocsira telik, pár ezer forintos fülest miért nem vesz? Vagy ósdi vezetékest? Az egy ezres sincs. A mai autókhoz nem értek, de a legtöbb tudja kezelni a telefonhívásokat saját rendszerén.
Ezek mind szerepelnek a reklámokban.
Semmi összefüggés a két dolog közt.
Most ha én leszúrok egy késsel valakit, a kés gyártója a hibás, amiért hegyesre meg élesre csinàlta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!