Tényleg úgy kell motorral közlekedni hogy arra számítasz folyamatosan hogy még akarnak ölni?
Senki nem akar megölni.
Felelősségteljesen kell közlekedni.
Számomra a motoros oktatás volt agyvérzés anno, kb arra tanították az embert hogy haljon meg hamar, és azok 50-80 lóerős porszívók voltak... Egy egészséges 140-200lóerős motorral autós tempóban menni butaság, rugalmasan kell a forgalomhoz igazodni, ha 4-en mennek előttem akkor 4 autót előzök, de előttem ne legyen senki, ha látom hogy mögöttem jönnek akkor elhúzok egy kisebb gázzal.
Igazából úgy a legjobb ha nincs a közeledben senki :) Erre kell törekedni, nálam pl nem is érvényes egy 30-40-60as tábla, kivéve ha ellenőrzött szakasz.
Nem csak motorral, gyalog, biciklivel, kocsival is.
Tegyük hozzá, hogy sok motoros (is) alapból szervdonorként közlekedik és az a célja, hogy megöljön másokat. Lásd a fentebbi válaszoló "nálam nem érvényes a tábla" mondatát, aztán megy a sírás, hogy elé kanyarodtak 140-nél.
EZ ÍGY IGAZ! vannak akik szándékosan, de a többség rutintalanság és figyelmetlenség miatt tör az életedre.
A defenzív veuetést motoron tanulja meg az ember. Kényszerből. Vagy meghal/lerokkan. Nincs 3. verzió.
“Nálam nem érvényes a 30-40-60-as tábla”.
Egyik ismerősöm ki tudja, így gondolta-e, de tény, hogy 30 helyett 70-80 körüli sebességgel csapódott markológépbe, sajnos nem élte túl.
Egy másik motoros, akit személyesen nem ismertem, 60 helyett 90-nel érkezett a görgőbikki út elágazásához a 24-esen, ahol a kikanyarodó fàs KRAZ vezetője nem eszlelhette őt és a nagyobb tempó miatt a motoros sem láthatta a hatalmas járművet. A motoros közösség többek között róla is megemlékezik a Kékestetőn található emlékműnél.
De nálad nem érvényesek ezek a táblák.
Biztos jó ez így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!