Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Szerintetek,menyire felelősek...

Szerintetek,menyire felelősek a vezetés közbeni telefonálásért a mobil szolgáltatók ? Mikor folyamatosan,ösztönzik a felhasználóikat kedvezményes,csomagjaikkal a folyamatos telefonálásra ? Bárhol,bármikor kedvezményesen ?

Figyelt kérdés
Torlódás ?

2021. máj. 23. 13:03
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
83%
A mai autók mellesleg sokkal biztonságosabbak. A régi oldala konkrétan attól behorpadt, hogy a 80 kg-os kutyánk nekidőlt (nem vicc!). A maiak sokkal masszívabbra vannak építve. De ha nem vezeted biztonságosan, az kizárólag a te hibád, nem az autó, nem a mobilszolgáltató meg nem tudom, ki hibája.
2021. máj. 23. 14:14
 22/40 anonim ***** válasza:
91%

Tehát nem kérdezel, hanem kinyilvánítasz valamit.

Mindenki hülye, csak te vagy helikopter.

De mutass nekem olyan moviltelefon reklámot, amelyben vezetés közben kézben tartott telefont mutatnak.

2021. máj. 23. 14:15
 23/40 anonim ***** válasza:
86%
Akkor tíccsuk be az autókat is mert naponta halnak meg emberek balesetekben!Múltkor én is pár pálinka után vezettem és egyszer csak ott volt egy árok,majdnem meghaltam.Ha nem gyártottak volna autót nem történhetett volna ilyen,be kell títtani!!!
2021. máj. 23. 14:21
 24/40 anonim ***** válasza:
90%
Volt, aki az útmenti fákat akarta kiírtani, meg azokat, akik ültették.
2021. máj. 23. 14:30
 25/40 anonim ***** válasza:
86%

Csak 20 évet késtél a kérdéssel.

A mai chat-elős világban és az intergrált kihangosítókkal felszerelt kocsikban a kérdés maga idejétmúlt.

Egyébként semennyire sem hibás a szolgáltató

2021. máj. 23. 14:47
 26/40 anonim ***** válasza:
88%

Ha mesterségesen megdrágítanák a telefon és mobilinternet tarifákat, akkor meg mindenki messengeren írogatna egymásnak, ami még veszélyesebb vezetés közben, mint a telefonálás.

Amúgy nyilvánvalóan troll a csávó, én ezzel befejeztem az etetést.

2021. máj. 23. 15:01
 27/40 A kérdező kommentje:

Nem kell betiltani az autókat . Esetleg a motorháztetőre matricákat lehetne ragasztani balesetek hatásaikról mint a cigarettásdobozokon .

23-as

2021. máj. 23. 17:10
 28/40 anonim ***** válasza:
80%

Hogy te mekkora egy ökör vagy. Érdekes, engem sose befolyásolt egy mobilos reklám se, nem is nézem őket.

Sőt, kapaszkodj meg. Van, hogy nem is viszem magammal a telefont.

2021. máj. 23. 17:27
 29/40 anonim ***** válasza:
61%
#27: Nem az autóra kellene akkor ragasztani, hanem a mobilra.
2021. máj. 23. 17:34
 30/40 anonim ***** válasza:
83%
kitaláció, provokáció
2021. máj. 23. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!