Szerintetek,menyire felelősek a vezetés közbeni telefonálásért a mobil szolgáltatók ? Mikor folyamatosan,ösztönzik a felhasználóikat kedvezményes,csomagjaikkal a folyamatos telefonálásra ? Bárhol,bármikor kedvezményesen ?
Tehát nem kérdezel, hanem kinyilvánítasz valamit.
Mindenki hülye, csak te vagy helikopter.
De mutass nekem olyan moviltelefon reklámot, amelyben vezetés közben kézben tartott telefont mutatnak.
Csak 20 évet késtél a kérdéssel.
A mai chat-elős világban és az intergrált kihangosítókkal felszerelt kocsikban a kérdés maga idejétmúlt.
Egyébként semennyire sem hibás a szolgáltató
Ha mesterségesen megdrágítanák a telefon és mobilinternet tarifákat, akkor meg mindenki messengeren írogatna egymásnak, ami még veszélyesebb vezetés közben, mint a telefonálás.
Amúgy nyilvánvalóan troll a csávó, én ezzel befejeztem az etetést.
Nem kell betiltani az autókat . Esetleg a motorháztetőre matricákat lehetne ragasztani balesetek hatásaikról mint a cigarettásdobozokon .
23-as
Hogy te mekkora egy ökör vagy. Érdekes, engem sose befolyásolt egy mobilos reklám se, nem is nézem őket.
Sőt, kapaszkodj meg. Van, hogy nem is viszem magammal a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!