Ha lemondok az elsőbbségemről, akkor zsúfolt alárendelt út esetén hány autóst érdemes beengedni?
Erről a videóról jutott eszembe ( https://www.youtube.com/watch?v=44x73m0qVyc ) és velem is előfordult már, hogy lemondtam valaki érdekében az elsőbbségemről, de akkor már pofátlanul jött a mögötte jövő meg mégegy és a végén védett útról hirtelen alárendelt úton találtam magamat.
Itt volt egy hasonló szituáció:
Magyarázat: a balkanyar túlvégén van egy vasúti sorompó és itt renderesen beáll a sor. Amikor megindul a sor, akkor balról és jobbról is 2-3 autó egyszerre akar bekanyarodni. Egyszer úgy döntöttem, hogy elengedek 1 balról bekanyarodó autóst (de csak egyet és azért balról, mert a jobbról érkezők nem tartják fel a mögöttes sort) és mire elindultam volna (azután, hogy elengedtem magam előtt), beoson jobbról egy aztán mégegy autós (jellemzően türelmetlen prémiumf@szfejek) és akkor már én sem tudtam elindulni, hanem elengedtem mind menjen a dolgára.
Persze ők egymás között eközben nehezen döntötték el ki menjen először (aki jobbról balra vagy balról jobbra akar kanyarodni). Szóval alapvetően tököm kivan a jópofiskodással meg az ebből eredő közúti megnemértésből. Mindenki menjen úgy ahogy a kreszben van és szépen várja meg míg tiszta lesz az út!
Nullát. :D
Én néha, nagyon ritkán szoktam kedves lenni, de általában akkor is félreértenek.
Én inkább nem játszom forgalomirányítósat. Ha engem beengednek, megköszönöm, de én általában nem szoktam kedves lenni, mert sokszor kerültem már emiatt fura helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!