Mit tennél az én helyemben? Én köpni nyelni nem tudtam
Figyelt kérdés
Randiztam egy nővel Autóval mentünk és egy Egyirányú utcában leparkoltam baloldalt erre ő minden körülnézés nélkül Kinyitja A kocsi ajtót és kiszáll. amikor mondtam hogy az az ég szerelmére Hát jöhetett volna valami erre azt válaszolja hogy ő látnok És tudta hogy nem jön semmi...2021. ápr. 8. 09:16
11/16 anonim válasza:
Erre 1 hülyebiztos megoldás lenne, nem értem miért nem ilyen az összes kocsi. Az ajtónyitót a váll mellé kell tenni, akkor kénytelen mindenki hátrafordulva kinyitni és képtelen lenne kißaszni az ajtót majd azonnal kiugrani. De nem, mert az kínyelmetlen lenne ugyebár... Barmok.
12/16 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy te tudsz-e, hanem a nő tudott-e köpni-nyelni?
13/16 anonim válasza:
Ha jó nő, akkor nem érdekelne. Na jó, a gyerekzárat bekapcsolnám.
14/16 A kérdező kommentje:
Első ajtón nincs
2021. ápr. 8. 21:41
15/16 A kérdező kommentje:
11 jó ötlet, de kockázatos lenne ilyent piacra dobni jó esélyel belebukna... Akinek elvitték már az ajtaját az esetleg megvenne de aránylag kevés ilyen van. Én úgy oldottam meg hogy ezzel a nővel mindig jobboldalt parkoltam akár ha messzebb volt csak hely, de utána egyre jobban fanyalogva gyalogoltam
2021. ápr. 9. 06:43
16/16 anonim válasza:
Ugyanmár, 1db mondat a kötelező előírások között a retek menetfény és a többi felesleges szarság mintájára és máris megveszi mindenki. Akarja nem akarja így kapja, mert csak így kaphatja. De a nagyképűség miatt pont ezt nem fogják bevezetni, pedig nagyon sok balesetet megelőzhetne, ösztönösen. Ez az igazi passzív biztonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!